✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

Sts Kunglig åsikt

Åsikter och information om StsRoyal-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren StsRoyal (aka stsroyal.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

StsRoyal-mäklaren är en mäklare av: CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: STS Royal Ltd, Capital Letter GmbH, BFXNA Inc. och BFXWW Inc.

StsRoyal bygger på: det motsäger sig själv och nämner olika platser, inklusive; Saint Vincent och Grenadinerna, Tyskland, USA, England, Cypern och Dominica.

Om vi ​​pratar om reglering, StsRoyal är: de nämner absolut ingenting om att vara en reglerad mäklare, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

StsRoyal webbplats
StsRoyal webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som StsRoyal erbjuder. När det gäller StsRoyal noterar vi att de erbjuder 5 olika typer av konton: Explorer-kontot, Basic-kontot, Silver-kontot, guldkontot och Platinum-kontot.

Explorer-konto- Minsta $ 250 insättningsdeposition, 24/7 kundsupport.

Grundläggande konto- Minsta 2.500 $ insättningsdeposition, 24/7 kundsupport, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning.

Silverkonto- Minsta 10.000 $ insättningsdeposition, 24/7 kundsupport, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 24, kundsupport dygnet runt, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och ekonomisk forskning, smart penninghanteringsplan.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, kundsupport dygnet runt, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsundersökningar och ekonomisk forskning, smart penninghanteringsplan, kontoanalytiker hotline, plan långsiktig ekonomi med senioranalytiker, upp till 24 skyddade verksamheter för en kontoanalytiker.

 

kräva pengar med återvinningstjänst

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: vi tror att StsRoyals egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och den hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de tjänster som StsRoyal erbjuder, förklaring av de produkter som StsRoyal erbjuder, en del live-grafik, inte mycket mer än detta.

 

StsRoyal-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2080599853

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.stsroyal.com

Klargörande: StsRoyal-investeringsföretaget arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

StsRoyal betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har varnat för StsRoyal. 

Uppdatering mars 2020: FCA (Englands finansiella tillsynsmyndighet) har utfärdat en varning mot StsRoyal.

Uppdatering maj 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har utfärdat en varning mot StsRoyal

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av StsRoyal? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «StsRoyal – stsroyal.com»

 1. David svar

  Jag har några bekanta som investerar med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej David, StsRoyal är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *