Tracking Stop Loss - Definition

✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

I handeln finns det funktioner som är utformade för att skydda din verksamhet från förluster. En av dem är Stop Loss, en typ av nödbroms som är ansvarig för att stänga dina positioner när de når en riskabel maximal förlust för din budget.

Inom denna indikators värld hittar vi olika varianter utformade för att agera intelligent genom att anpassa sig till marknadsoperationer. Här kommer vi att prata om Tracking Stop Loss, ett sätt på vilket vi kan skydda oss från prisfall, men samtidigt leta efter bättre kapitalvinster.

HatVad är Tracking Stop Loss? ✨

Uppföljningsindikatorn är ett unikt verktyg som låter oss ställa in ett Stop Loss med villkor som definieras av Trader.. Denna indikator fungerar intelligent och gör det möjligt för oss att arbeta på marknaden under vissa parametrar och övervaka priser..

I grund och botten är det en villkorlig ordning som gör att vi kan skydda vinsterna av en öppen position medan vi följer tillgångens utveckling. Fördelen är att denna säkerhetsbroms inte aktiveras vid den minsta förändringen när den övervakas, vilket garanterar våra vinster.

Stop loss

När ska du använda en spårning Stop Loss? ✨

Designad för att hjälpa oss att få ut mesta möjliga av trender tills de är borta, Tracking Stop Loss är ett bra sätt att handla i det här läget. På samma sätt används den i stor utsträckning under Swing Trader-strategin.

Det rekommenderas också att använda denna övervakningsindikator när vi inte vill vara framför skärmhandeln, men samtidigt vill vi följa förändringarna i värdena. Vi behöver bara konfigurera den så att den följer marknaden och i händelse av ogynnsam förändring, stäng positioner.

Stop loss

✨ Vad du borde veta om denna indikator✨

Även om det är möjligt att justera parametrar har Stop Loss varken intelligensen eller flexibiliteten att anpassa sig till marknaden. Det vill säga om detta meddelande ändras kommer det att stänga positioner och nu kommer det inte att anpassas till förändringen eller justeras enligt den nuvarande situationen.

Det är därför många experter brukar kombinera denna spårningsindikator med en manuell så att när de upptäcker tecken på förändring stänger de positionerna manuellt. Om du inte kan göra det, går Stop Loss in för att skydda dina vinster eller minska möjliga förluster till det maximala.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *