✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

STN Capitals yttrande

Åsikter och information om mäklaren STN Capitals

 

¿Är STN Capitals-mäklaren (aka stn-capitals.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ STN Capitals-mäklaren är en mäklare av: Fondförvaltning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: STN Capitals.

✔️ STN Capitals är baserat i: Spanien.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, STN Capitals-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, STN Capitals är en oreglerad mäklare.

STN Capitals webbplats
STN Capitals webbplats

 

🔹 Vi kommer att fortsätta ta reda på om STN huvudstäder erbjuder allmänheten annorlunda typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I detta fall vi hittade inte information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: plattformen nämns inte.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser bara några få förklaringar av de produkter som STN Capitals erbjuder, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ STN Capitals Funktioner ✳️

 

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +34 928 232 031

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: stn-capitals.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

⭐ STN Capitals Värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Den har alla egenskaper hos en bedräglig mäklare, döljer information, har inget register och regleras inte av någon myndighet, vi vet inte var den verkligen finns, dessutom när vi letar efter information och andra utvärderingar om STN huvudstäder vi hittade mycket negativa recensioner.

Uppdatering mars 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat STN Capitals för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av STN huvudstäder? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «STN Capitals - stn-capitals.com»

 1. Vanesa svar

  Jag har blivit lurad! Jag ber dig om mina pengar och du vill inte ge dem till mig, hjälp mig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Vanesa, den här mäklaren ringde STN Capitals är en SCAMhar många investerare fördömt STN Capitals för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *