✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR STEWART & WILLIAMS PÅlitliga? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera STEWART & WILLIAMS. Är STEWART & WILLIAMS plattform för finansiell rådgivning (med webbplatsen stewartwilliamscorp.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att STEWART & WILLIAMS är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetStewart & Williams Corporate Group LLP
🌍 AdressNämner att de finns i USA
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+1 646 839 2852
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidastewartwilliamscorp.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypplattform för finansiell rådgivning

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+1 646 839 2852


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

STEWART & WILLIAMS erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

STEWART & WILLIAMS webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “stewartwilliamscorp.com” registrerades den 19 februari 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Stewart & Williams Corporate Group LLP" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ STEWART & WILLIAMS Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i USA, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “stewartwilliamscorp.com” registrerades den 19 februari 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag Stewart & Williams Corporate Group LLP som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM STEWART & WILLIAMS?:

Stewart & Williams är en plattform som väcker allvarliga tvivel om dess tillförlitlighet på grund av den få information som tillhandahålls och bristen på tydlighet om dess reglering. Trots att de hävdar att de befinner sig i USA är sanningshalten i denna information tveksam. Dessutom väcker dess nya etablering, som går tillbaka till den 19 februari 2024, frågor om dess erfarenhet och meritlista på finansmarknaden.

Bristen på detaljer om dess reglering och klagomålet från tillsynsmyndigheten FCA, en ansedd finansmyndighet, är viktiga röda flaggor som investerare bör vara medvetna om när de överväger denna plattform. Dessa faktorer tillsammans tyder på att Stewart & Williams kanske inte uppfyller de transparens- och säkerhetsstandarder som är nödvändiga för att skydda sina kunders intressen.

Med tanke på bristen på transparens och regulatoriska problem, rekommenderas investerare att undvika denna plattform och leta efter mer tillförlitliga och korrekt reglerade alternativ för sin investeringsverksamhet. Det är viktigt att göra en grundlig forskning och rådgöra med finansiella rådgivare innan du anslår pengar till någon investeringsenhet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt STEWART & WILLIAMS.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN STEWART & WILLIAMS:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA STEWART & WILLIAMS:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är STEWART & WILLIAMS?

Stewart & Williams är en boutiqueinvesteringsplattform som är specialiserad på att tillhandahålla omfattande finansiell rådgivning till företag och aktieägare. Hans fokus omfattar formulering och implementering av finansiella strategier som syftar till att maximera aktieägarvärdet. De erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive fusions- och förvärvsrådgivning, fullständig skuldfinansiering och finansiella omstruktureringar. Hans erfarenhet sträcker sig från detaljerade analyser och värderingar till att förhandla fram förmånliga villkor med långivare och optimera kapitalstrukturen. Kort sagt, Stewart & Williams är engagerade i att hjälpa företag att fatta sunda ekonomiska beslut som driver tillväxt och lönsamhet.

Är STEWART & WILLIAMS en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är STEWART & WILLIAMS pålitliga?

STEWART & WILLIAMS är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från STEWART & WILLIAMS?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (100 röster)

2 kommentarer om «ÄR STEWART & WILLIAMS PÅlitliga? Åsikter»

 1. David svar

  Det här företaget kommer att lura dig. De bryr sig inte om allt, de vill bara råna dig och de ger dig inte dina pengar tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej David, STEWART & WILLIAMS är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *