✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR styrbords kapital PÅlitligt? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Starboard Capital. Är plattformen för aktier, ränteintäkter, fastigheter, råvaror, alternativa investeringar, lån och fonder. Starboard Capital (med webbplatsen starboardcapitalsa.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Starboard Capital är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetStyrbord Capital SA
🌍 AdressNämner att de finns i Schweiz
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidastarboardcapitalsa.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypplattform för aktier, ränteintäkter, fastigheter, råvaror, alternativa investeringar, lån och fonder.

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av konton som Starboard Capital erbjuder; De är uppdelade på 5 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
Målförsvarspaket$150
Målbevara-paket$5,000
Målbyggarpaket$10,000
Goal Advancer-paket$30,000
Målacceleratorpaket$50,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Starboard Capital hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen “starboardcapitalsa.com” registrerades den 28 juli 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Starboard Capital SA" i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter från styrbords kapital:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Schweiz, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “starboardcapitalsa.com” registrerades den 28 juli 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera stor lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

8) Företaget har rapporterats av följande finanstillsynsmyndigheter: finma, schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag Starboard Capital SA som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Starboard Capital?:

Starboard Capital väcker allvarliga farhågor på grund av dess opålitlighet och tvivelaktiga ekonomiska praxis. Först och främst ger plattformen ingen information om dess reglering, en avgörande aspekt för investerarnas säkerhet och integriteten i finansverksamheten. Utelämnandet av denna detalj ger anledning till misstro och väcker frågor om Starboard Capitals transparens.

Dessutom förvärrar den falskt deklarerade platsen i Schweiz situationen. Noggrannhet på plats är avgörande för att bygga investerarnas förtroende, och den uppenbara falskheten i detta avseende ökar tvivel om plattformens autenticitet. Denna otydlighet kan få investerare att känna sig osäkra när de överväger någon typ av finansiell relation med Starboard Capital.

Slutligen lägger klagomålet om bedrägliga aktiviteter in av FINMA, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden, en kritisk risknivå. En officiell regulators ingripande och anklagelsen om bedrägeri är starka skäl för investerare att undvika denna plattform. Kort sagt, kombinationen av bristande reglering, tvivelaktig plats och anklagelser om bedrägliga aktiviteter understryker farligheten med Starboard Capital, och uppmanar investerare att leta efter säkrare och mer transparenta alternativ på finansmarknaden.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering januari 2024: la finma, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden, har fördömt Starboard Capital.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Styrbords kapital:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Styrbords huvudstad:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Starboard Capital?

Starboard Capital är en plattform för aktier, räntebärande, fastigheter, råvaror, alternativa investeringar, lån och fonder. Plattformen tillhandahåller även handelskurser på ovan nämnda tillgångar.

Är Starboard Capital en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Starboard Capital pålitligt?

Starboard Capital är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Starboard Capital?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (110 röster)

2 kommentarer om «ÄR styrbords kapital PÅlitligt? Åsikter»

 1. Santiago svar

  Det här företaget är ett bedrägeri. Jag vet från första hand, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Santiago, Starboard Capital är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de lämnar inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *