✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Yttrande från Standard Consulting Academy

Åsikter och information om Standard Consulting Academy

 

¿Är Standard Consulting Academy (aka standardconsulting.eu) verkligen pålitlig? Är det säkert att börja med det här företaget? I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av det, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

✔️ Standard Consulting Academy, är en ekonomisk utbildning.

✔️ Kursen nämner vara en del av: Standard Consulting ltd. (inte registrerad).

✔️ Standard Consulting Academy är baserad i: Bulgarien.

Standard Consulting Academy webbplats
Standard Consulting Academy webbplats

 

🔹 Vi kommer att fortsätta ta reda på om Standard Consulting Academy erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I detta fall vi hittade ingen information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Standard Consulting Academy erbjuder, några vittnesmål, inte riktigt mycket annat.

 

Standard Consulting Academy-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: +359896894546

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: standardkonsultation.eu

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Standard Consulting Academy värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som ett företag som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Det är ett företag som inte är registrerat, vi vet inte vem som står bakom det eller varifrån det verkar, det döljer många viktiga uppgifter. Dessa online-kurser fungerar vanligtvis för bedrägliga mäklare i syfte att locka kunder till dem.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Standard Consulting Academy? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Standard Consulting Academy - standardconsulting.eu»

 1. cristian svar

  Denna kurs ”är en enorm bluff, de är tjuvar som vill få pengar från dig genom att säga lögner, jag känner mig dum för att ha trott dem

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Cristian, den här mäklaren / skolan ringde Standard Consulting Academy är en SCAMhar många investerare fördömt Standard Consulting Academy för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a den här typen av skolor. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *