✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Solesbot PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Solesbot. Är kryptovaluta mäklare Solesbot (med solesbot.ai webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Solesbot är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetSolesbot, Inc. 
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidasolesbot.ai – bot.solesbot.ai
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypkryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Solesbot erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Solesbot hemsida
 • Webbplatsens ålder: vi kunde inte hitta registreringen av domänen "solesbot.ai". 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Solesbot, Inc." i företagsregister. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Solesbot OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde kunde vi inte verifiera att domänen "solesbot.ai" var registrerad.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Solesbot?:

Solesbot är en mäklare som väcker oro på grund av sin brist på transparens och viktig information för investerare. Frånvaron av detaljer om dess reglering, plats och registrering väcker allvarliga frågor om plattformens legitimitet och tillförlitlighet. Bristen på reglering tyder på att mäklaren kanske inte omfattas av de regler och standarder som är nödvändiga för att skydda investerarnas intressen och säkerställa säker och etisk finansiell verksamhet.

Bristen på transparens när det gäller platsen för Solesbot är också oroande, eftersom det gör det svårt för investerare att verifiera mäklarens laglighet och rykte. Dessutom gör avsaknaden av information om dess registrering det ännu svårare att bedöma plattformens trovärdighet och legitimitet. Dessa luckor i viktig information väcker frågor om det förtroende som investerare kan ha för Solesbot och säkerheten för deras fonder och verksamhet.

Med tanke på bristen på reglering, plats och registrering, samt dålig transparens i allmänhet, rekommenderas investerare att avstå från att göra transaktioner med Solesbot. Istället är det tillrådligt att leta efter mäklare som är ordentligt reglerade, transparenta i sin affärspraxis och har ett solidt rykte inom finansbranschen för att säkerställa en säker och pålitlig investeringsupplevelse.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Solesbot:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Solesbot:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Solesbot?

Solesbot är en investeringsmäklare specialiserad på kryptovalutor som använder ett automatiserat artificiell intelligenssystem för att utföra operationer på finansmarknaderna.

Är Solesbot en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Solesbot pålitlig?

Solesbot är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Solesbot?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (398 röster)

8 kommentarer om «ÄR Solesbot PÅlitlig? Åsikter»

 1. Persibal svar

  solesbot är en bedrägeri, gå inte i fällan!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Persibal, vi håller med dig.

   Hälsningar.

 2. Jonatan svar

  Hej, om det är en bluff, varför ser jag inte kommentarer här från folk som klagar på att de förlorat sina pengar?

  Jag ser inga negativa kommentarer från förövare.

  vad spelar du för?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jonatan, du bör kolla delen nedan där kommentarerna från personer som har haft en relation med detta företag dyker upp.

   Hälsningar.

  • jeans svar

   Det viktigaste jag frågar också och ingen svarar mig för att de är blinda... är var finns pengarna? Har jag verklig kontroll över plånboken dit pengarna går? Och att se att jag inte hade mer tvivel än något annat, det lämpar sig för det faktum att en dag går webbplatsen ner och du har ingenting, nu fångade det min uppmärksamhet att det inte är en handelsbot och det är arbitrage, kapabel Nu är frågan om superhandelsboten bränd och de letade efter ett annat namn för att locka folk, jag skulle vilja se botens verkliga verksamhet, en ögonblicksbild av verksamheten med txid för att se om den verkligen tjänar pengar eller är en annan. ponzi, och för dem som säger att det har 1 år och det är lång tid eftersom saker varar så länge som nya kommer in, när kurvan för nya användare är lägre än de gamlas antagna inkomster, då ursäkter börja komma ut och hejdå de går och lämnar dig med ingenting, rekommendation om du vill Att tro och investera är att sätta in ett belopp som du kan förlora och så fort du återställer det tar du ut det senare så mycket du kan förlora det är dags och det är allt, var inte girig för du ser vinster -
   Det är synd att de inte ser klarheten i ponzi, de betalar 3% dagligen i manuell skiljedom vilket ger oss att fördubbla med ca. 35 dagar och de som nätverkar tar en procent av det för att locka fler människor, det är inte hållbart men folk ser det och det är omöjligt att göra det tydligare.

   • palitligvalutamaklare.com

    Hej Jean, Solesbot är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

    De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

    När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

    Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

    Hälsningar.

 3. Levi svar

  Detta företag är INTE PÅlitligt. Jag säger dig av EGEN erfarenhet, de stjäl allt du skickar! Gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Levi, Solesbot är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *