✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

ÄR Solarium PÅlitligt? Åsikter

I denna publikation kommer jag att analysera Solarium ¿Det är mäklaren Solarium (även känd som solarium.världen) riktigt pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Solarium är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 Adressnämner att vara belägen i Storbritannien men vi tror att detta är falskt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+ 45 9130-0563
📧 E-mail address[e-postskyddad]
🌐 Hemsidasolarium.world | instagram.com/solariumcleanenergy | facebook.com/solariumcleanenergy
💬 ChatNej
Företagstypinvesteringar i förnybar energi (solenergi)

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+ 45 9130-0563


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Solarium har inte olika planer eller kontotyper.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Solariums hemsida

När vi tittar på Solariums hemsida ser vi några förklaringar av produkterna som Solarium erbjuder, egentligen inte mycket annat.

Om det gör mig nervös att de inte nämner något om dess reglering

En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ Recension av solarium:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Solarium är inte pålitligt och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Solarium. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du Solarium-kund? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Solarium:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Solarium:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är solarium?

Solarium är ett investeringsbolag inom förnybar energi (solenergi).

Är Solarium en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Solarium pålitligt?

Solarium är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från Solarium?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Solarium?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Solarium är reglerat?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (391 röster)

10 kommentarer på “ÄR Solarium PÅlitligt? Åsikter"

 1. Manuel Latorre svar

  09-03-2023: Så länge som detta SOLARIUM-företag inte lämnar tillbaka pengarna till dem som blev lurade med dessa förslag om fantastiska vinster, ifrågasätter det dess ärlighet och dess stabila och hållbara affärskapacitet, för vad det gör med sina förmodade investeringar är inte mer än En dålig praxis av tjuvar som använder nätverk och WEB för att lura de svagaste människorna och växa som om den förmodade sanningen som sägs i denna propaganda var sann, de är inget annat än bedragare, eftersom alla vi som har fallit i denna fälla (miljontals människor i världen) har blivit offer, särskilt de som är myndiga, som oskyldigt investerade och blev skamlöst rånade, tänk inte ens på att investera i detta företag, ett spöke, för de låter dig inte ens se dina vinster det säger de och efter 2 eller 3 månader försvinner din inkomst och det du har investerat. Sluta vara oskyldig och vakna så länge det här företaget inte ger tillbaka pengarna till de som blev lurade, särskilt tusentals colombianer, med dessa förslag om fantastiska 1.8 % dagliga inkomster, det ifrågasätter dess ärlighet och dess förmåga att återställa och hållbara affärer, för det han gör med sina förmodade investeringar är inget annat än en dålig praxis av tjuvar som använder nätverken och WEB för att lura de svagaste människorna och växa som om den förmodade sanningen som sägs i denna propaganda var sann, de är inget annat än bedragare , eftersom alla vi som har fallit i den här fällan (miljontals människor i världen har blivit offer, särskilt de som är myndiga, som oskyldigt investerat och skamlöst blev rånade, tänker inte ens på att investera i det här företaget, ett spöke , för det gör det inte ens De låter dig se dina inkomster som de säger och efter 2 eller 3 månader försvinner dina inkomster och det du har investerat Sluta vara oskyldig och vakna upp till verkligheten, pengar att de återvänder till dig med förmodade vinster är desamma som du har gett dem i verkligheten, pengarna som de returnerar till dig med de förmodade vinsterna är desamma som du har gett dem genom de medbrottslingar som de bildar i varje land.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Manuel, den här mäklaren ringde SOLARIUM är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt SOLARIUM för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 2. Manuel A. Latorre G. svar

  Manuel A Latorre G, March Today 08 2023: Jag har bett om hjälp från de nordamerikanska myndigheterna genom dessa YouTube-meddelanden där detta företag gör propaganda och bedrar, eftersom Solarium har sin hemvist i USA. I Miami är jag en 75-årig person som inte har några påtryckningar av något slag och jag hamnade i detta med medverkan av en person som heter Esperanza Roa som representerade detta företag i Bogota Colombia som, som kvinna, blev medbrottsling till detta företag att lura hundratals seniorer, lovande, Daglig lönsamhet 1,8%, och faktiskt de första två månaderna
  Man skulle kunna ta ut de förmodade pengarna från returer, använda detta så att en, eller vilken person som helst, skulle lägga mer pengar och vid den tredje månaden försvann sidan där man var registrerad redan, sidan försvinner eller de släpper inte in en för att granska det, som jag hade ett saldo och var kapitalet kom ifrån de raderade det också, jag ber världens myndigheter att förhindra dessa falska mäklare från att fortsätta stjäla med tillstånd från Google-Youtube som tillåter hundratusentals oskyldiga människor att bli lurad för pengarna de får betalt från tredje världens länder, och samtidigt skadar de företagen där småinvesterare investerat sina besparingar, och därigenom väcker misstroende för utländska investeringar, jag hoppas att de genom detta klagomål kommer att straffa detta fiktiva företag hårt, och dess utvecklare, inte solenergi utan från potentiella bedragare. Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Manuel, den här mäklaren ringde SOLARIUM är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt SOLARIUM för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 3. RAUL svar

  DE ÄR INTE PÅlitliga. TACK.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej RAUL, den här mäklaren ringde Solarium är ett bluff, har många investerare fördömt Solarium för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 4. louis r svar

  De är den typiska pyramiden, bara nu går de med historien om förnybar energi. Vi vet alla hur pyramiderna slutar... DE FALLER..

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luis, den här mäklaren ringde SOLARIUM är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt SOLARIUM för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 5. Blomma svar

  Vet du något sätt att dra tillbaka? Jag har provat allt och de ger mig ingen lösning från detta företag. Lite allvarligt är lite. Snarare bedragare

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Flor, mäklaren de ringer Solarium är ett bluff, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Solarium för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *