✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR SkyTargetLtd PÅlitlig? Åsikter

I denna analys kommer jag att utforska SkyTargetLtd på djupet. Är SkyTargetLtd kryptovalutamäklare (med webbplats skytargetltd.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Vi kommer att undersöka alla detaljer om detta företag för att fastställa dess tillförlitlighet och säkerhet.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att SkyTargetLtd är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovaluta mäklare
🏛 företagetSkyTargetLtd
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 27 december 2023 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressFörenade kungariket
🌐 Hemsidaskytargetltd.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+441182181021
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+441182181021


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som SkyTargetLtd erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
BRONS$ 10 000
SILVER$ 25 000
GoLD$ 50 000
PLATINA$ 100 000
DIAMANT$ 250 000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

SkyTargetLtd webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen ”skytargetltd.com” registrerades den 27 december 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsen hänvisar till företaget den tillhör, men efter att ha granskat företagets register har jag inte kunnat hitta någon enhet registrerad under namnet "SkyTargetLtd". Detta tyder på möjligheten att detta är ett fiktivt företag. 🚩

⭐ OPINION BY SkyTargetLtd:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Även om företaget påstår sig vara baserat i Storbritannien, finns det tvivel om sanningshalten i detta uttalande. Därför rekommenderas det att vara extremt försiktig när du överväger alla typer av transaktioner med den.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "skytargetltd.com" registrerades den 27 december 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag vara försiktig med att investera i det här företaget. Den är inte föremål för regler och ger inte information om dess ägande. Jag kan ärligt talat inte stödja ett företag med dessa egenskaper.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM SkyTargetLtd?:

SkyTargetLtd väcker flera viktiga frågor som potentiella investerare bör vara medvetna om innan de engagerar sig i företaget. Även om webbplatsen hänvisar till företaget som den förmodas tillhör, tyder bristen på bevis i företagsregister för existensen av "SkyTargetLtd" på möjligheten att det är en fiktiv enhet. Denna otydlighet är en röd flagga 🚩 och föreslår att försiktighet bör iakttas.

Dessutom, även om företaget påstår sig vara baserat i Storbritannien, finns det frågor om sanningshalten i detta uttalande. Bristen på transparens när det gäller företagets faktiska läge väcker frågor om dess legitimitet och föreslår att investerare bör utöva extrem försiktighet när man överväger någon typ av transaktion med henne.

Dessutom, SkyTargetLtd Den nämner inte att vara reglerad eller ger detaljer om dess tillsynsstatus. Denna brist på reglering tyder på att företaget är det INTE REGLERAD, vilket ökar riskerna med att investera i den. Dessutom gör dess korta historia, som framgår av den senaste registreringen av domänen "skytargetltd.com", tillsammans med förekomsten av kundklagomål på internet och klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som FSMA och den belgiska myndigheten för finansiella tjänster och marknader, att göra det är ett osäkert alternativ för investerare.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FSMA, den belgiska myndigheten för finansiella tjänster och marknader, har fördömt SkyTargetLtd.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN SkyTargetLtd:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING SkyTargetLtd:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är SkyTarget Ltd?

SkyTargetLtd är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är SkyTargetLtd en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är SkyTargetLtd pålitlig?

SkyTargetLtd är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från SkyTargetLtd?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (285 röster)

2 kommentarer om «ÄR SkyTargetLtd PÅlitlig? Åsikter»

 1. Hugo svar

  Det här företaget är en bluff. De bryr sig inte om allt, de vill bara råna dig och de ger dig inte dina pengar tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Hugo, SkyTargetLtd är en BUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *