✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Digital Setter PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Setter Digital. Är företaget Setter Digital (med hemsidan setter-digital.com) verkligen pålitligt? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Setter Digital är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ FÖRETAGETS DATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetRETSINNAL GROUP SLU
🌍 AdressAndorra
📄 registreringInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidasetter-digital.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmedelInte nämnt
FöretagstypKurser för digitalsättare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Setter Digital hemsida

1) Webbplatsens ålder: domänen ”setter-digital.com” registrerades den 5 januari 2023. Det vill säga att det är en webbplats som är väldigt ny. 🚩

2) Företaget lovar garanterade extraordinära vinster på mycket kort tid. 🚩


⭐ Digital Setter Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “setter-digital.com” registrerades den 5 januari 2023. Den är väldigt ny.

2) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål. De nämner att det inte är en bra bana och att det finns avgifter utan behörighet, förutom att de inte löser problemet.

3) Setter Digital är länkad till andra mäklare med negativa omdömen och åsikter.

4) De försäkrar dig att du kommer att få ett jobb och generera intäkter på upp till 7,000 3 € per månad på mindre än XNUMX månader. Det är för bra och överdrivet för att vara verkligt.

"För att vara ärlig mot dig, skulle jag inte investera i den här typen av företag: de har väldigt lite meritlista och tjänsteår. De har också dåligt rykte för problem med sina kunder. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag som Setter Digital.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Setter Digital?:


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Juli 2023: det upptäckte vi digital uppställare Det är kopplat till mäklarna Fastighetsmästare, Utnämningsinställning Masterclass y Amasonmästare, alla med mycket dåligt rykte.

2) December 2023: Vi har märkt flera liknande företag med samma webbdesign, och vi har också fått ett stort antal klagomål från kunder som nämner att de börjar debitera betalningar utan deras tillstånd till sitt kort. Var väldigt försiktig.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Setter Digital:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Setter Digital:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Setter Digital?

Setter Digital är ett företag som erbjuder utbildningstjänster för digitala settare.

Är Setter Digital en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Digital Setter pålitlig?

Setter Digital är ett företag som jag anser vara OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från Setter Digital?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (327 röster)

42 kommentarer om «ÄR Digital Setter PÅlitlig? Åsikter»

 1. Guille svar

  Hej, jag ser att vi är många som blivit lurade. Den som lyckades få tillbaka sina pengar och misshandla denna grupp kriminella. Berätta hur du gjorde det och vilka åtgärder som måste vidtas.

 2. Rocío svar

  Hej god dag
  Kan du ge mig ett kontaktmail, jag har också blivit lurad och jag vill anmäla detta företag
  Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rocío, kurserna de ger är en bluff, de försöker bara lura dem de rekryterar som kunder. Setter Digital är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 3. FUSAD svar

  VAR MYCKET FÖRSIKTIG EFTER ATT DENNA KURS INTE ÄR VÄRDE ALLS, DE SÄLJER RÖK.
  Kontakta mig om du vill att vi ska stötta varandra och lämna in en gemensam stämningsansökan för att få tillbaka våra pengar.
  Jag skrev detta till dem:
  "Jag begär än en gång den förmodade garantin att jag inbillar mig att du inte kommer att återvända till någon. Jag har kontaktat fler på kursen som också är i samma situation som jag, vi började med hopp och tillförsikt att den här kursen skulle fungera trots den HÖGA kostnaden, men i slutändan uppnås antingen ingenting eller så kommer ingen till Det är ska vara 3000 euro. Jag började jobba tidigt men jag började se att det här verkligen inte ger resultat om du inte har nära kontakter eller entreprenörsvänner som har det bra och då har du en garanti för att du kommer att kunna få betalt som sättare eftersom där Du föreslår din jobbpool av människor som precis har börjat i entreprenörskap och som praktiskt taget inte har sociala nätverk, du arbetar om det för att växa sina sociala nätverk och investera timmar för att inte tjäna pengar.
  Som sagt, majoriteten av affärsmän som agerar närstående kunde inte stänga samtal och produkterna de arbetade med var osäljbara, så som sagt, jag har fortfarande inte tjänat en enda euro, det vill säga jag har inte lyckats göra ALLT lönsamt för vad den här kursen kostar.
  Det du sa till mig härom gången om "det måste vara ett erbjudande om ett betalt jobb" verkar inte rättvist för mig eftersom jag förstår att det är arbete som beror på en själv men det är hur mycket din jobbpool förutom 2 eller 3 företagare som gör det. hantera ledningar och att sättrutorna sprängdes, resten är skräp som inte alls är skalbart.
  Din utgångspunkt, särskilt i början av ditt program, var att tjäna mellan 3000 och 7000 euro, men jag ser att efter att ha arbetat många timmar och alltid varit medveten om jobberbjudanden, ser jag ingen inkomst, särskilt när majoriteten är på väg att sälj SMOKE, en produkt som inte ens är definierad och som för det mesta inte ger absolut något av värde som är fallet med din affärsidé.
  Jag känner till många studenter som tyvärr har hamnat i detta, jag är i kontakt med dem och ni föreslår ingen lösning, precis som förra gången jag skickade mina kontaktförsök "för att se om jag lockade kunder bra" men det är det inte om det. Jag har lärt mig utanför den här kursen och jag har lyckats skaffa mig mycket mer erfarenhet och kunskap eftersom, som sagt, denna utbildning är minst sagt bristfällig. Jag har också kontaktat på egen hand mer än 30 influencers och entreprenörer utanför denna jobbbräda, varav ingen är intresserad av att försöka ha en setter eller redan har en.
  Det är därför jag ber om ett telefonnummer så att jag kan ringa och fixa saker med tillbaka pengarna till en kurs som inte lovar något av vad den predikar, den måste bara prata om framgångsstatistiken, jag har redan sett att du har flera klagomål om bedrägerier och dåliga. recensioner Jag föredrar att avsluta saker annorlunda.
  Tack och jag väntar på svar och en lösning.”

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej SCAMMED, kurserna de ger är en bluff, de försöker bara lura dem de rekryterar som kunder. Setter Digital är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 4. Miguel svar

  Var är din e-post? Jag är också intresserad

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Miguel, du kan skriva till kontaktsektionen.

   Hälsningar.

 5. Leo svar

  Vi måste fördöma dessa skurkar, de stjäl från oss alla... vi kan inte sitta sysslolösa, vänner...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leo, kurserna de ger är en bluff, de försöker bara lura dem de rekryterar som kunder. Setter Digital är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 6. Maria svar

  Den här kursen är en bluff.

  När de gjorde "intervjun" med mig (de bad mig bara om personliga saker för att jag skulle må dåligt och verka som bra proffs) berättade de att priset var ett samarbete på 200 euro för all information som gavs.

  Förtydliga att de aldrig sa att det var en kurs, utan snarare verkade det som ett jobberbjudande för 10 personer.

  Sedan med den andra betalningen såg jag konstiga saker och jag insåg att det inte var 200 euro för samarbete, utan 200 euro för 12 månader och med ränta, eftersom de utan mitt medgivande satte mig i Sequra (de utsåg aldrig det till mig, annars skulle jag inte har accepterat).

  Jag tillbringade månader med att kämpa, ringde Sequra varje dag, de kände mig redan och det fanns inget sätt att avbryta kursen.
  Jag pratade också med dem på Setter och sa att vi redan var gamla nog och att vi kunde lösa saker bra och att det inte fanns något sätt att avbryta det heller.

  Till slut, efter månader av kämpande, kände jag mig väldigt ensam, som om det bara hade hänt mig och jag betalade allt på en gång och bad om att användaren skulle raderas, eftersom det bara orsakade mig psykisk skada.

  Nu ser jag att vi redan är några stycken, en gemensam rättegång planeras på Reddit.
  Den som vill kan vara med.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maria, kurserna de ger är en bluff, de försöker bara lura dem de rekryterar som kunder. Setter Digital är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 7. Lurad digital settare svar

  Goda människor! Det är flera av oss som blivit lurade av Setter Digital (för närvarande har de bytt namn till mötesinställning på grund av de klagomål de har). Denna "Träning" genomförs av RETSINNAL GROUP SLU (av Enrique Moris) och David Lumbreras.
  Vi är redan en grupp på mer än 10 personer som håller på att sammanställa en grupptalan för att få tillbaka våra pengar. Snälla, alla som är intresserade av att gå med i rättegången, skicka mig ett meddelande till detta e-postmeddelande: [e-postskyddad]

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Scammed, vi är mer av tanken på att få tillbaka pengarna så snart som möjligt och inte vänta 2 år på att en rättegång ska sluta där ingen vet vad slutet kommer att bli eftersom många gånger dessa företag eller mäklare som bluffar använder skal företag i paradiset, åklagare och till och med frontmän för att göra det svårt att hitta de riktiga ägarna.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *