✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Seminarium om att skapa välstånd PÅlitligt? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Creating Wealth-seminariet. ¿Es Creating Wealth Seminar (med webbplats seminarcreandoriqueza.com) verkligen tillförlitligt? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att Seminario Creating Wealth är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetAM Education & Services
🌍 AdressDen nämner att vara baserad i USA men vi tror att det är falskt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon855-289-6285 | 786-789-3033 | 786-439-450
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaseminarcreatingwealth.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstyp finansiell utbildning och handelsseminarium

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

855-289-6285 | 786-789-3033 | 786-439-450


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Creating Wealth Seminary erbjuder inte olika typer av konton eller planer.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Skapa Wealth Seminar webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "seminariocreandoriqueza.com" registrerades den 5 maj 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "AM Education & Services" i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag.🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, men det är inte helt relevant eftersom Seminario Creating Wealth inte är en mäklare..🚩

⭐ Åsikter om att skapa välståndsseminarium:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i USA, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerat eller något om dess reglering, men det är inte avslöjande eftersom det inte är en mäklare.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "Seminario Creando Riqueza.com" registrerades den 5 maj 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Han nämner att han tillhör ett AM Education & Service-företag, som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Ett seminarium om skapande av välstånd?:

Skapa välståndsseminarium har väckt betydande oro på senare tid på grund av ackumuleringen av många negativa kommentarer från sina kunder. Dessa ogynnsamma vittnesmål tyder på att deltagarna har upplevt besvär eller missnöje. 

Vidare ökar påståendet att seminariet är beläget i USA, men med indikationer på att denna information är falsk, tvivel om transparens och legitimitet.

Sammanfattningsvis gör kombinationen av negativa kommentarer, brist på platstransparens och misstankar om bedräglig aktivitet det viktigt att vara extremt försiktig när du överväger att delta i Creating Wealth-seminariet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering september - 2022: vi har fått många negativa meddelanden om att skapa välstånd Seminar

2) Uppdatering september 2022: vi har fått många meddelanden från kunder till företaget som nämner att de inte kan ta ut kapital


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Skapa rikedom-seminarium:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA ett seminarium om skapande av välstånd:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är seminariet om skapande välstånd?

Creating Wealth Seminar är ett seminarium för ekonomisk utbildning och handel.

Är att skapa välståndsseminarium en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Creating Wealth Seminar tillförlitligt?

Seminar Creating Wealth är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från Creating Wealth-seminariet?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 3/5 - (1 röst)

34 kommentarer om «ÄR Att skapa välstånd PÅlitligt? Åsikter»

 1. Sergio Valencia svar

  Hälsningar, finns det människor som litar på dessa bedragare för att Jaime Bayly nämner dem? Snälla, vad naivt, jag hoppas att Jaume Bayli inte säger åt dem att hoppa från tionde våningen. Ansiktet på Seminario-handlaren ger mig redan från början mycket misstro, han ser ut som en kille från den karibiska maffian. Använd förnuft, analysera oreglerade alternativ på allvar, du kommer att förlora

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sergio, det här företaget/akademin heter Att skapa rikedom är ett SCAM-seminarium, har många investerare fördömt Creating Wealth-seminariet för bedrägliga aktiviteter, det är inte tillrådligt att investera pengar i en kurs som denna som inte ger värdefull informationALLA positiva kommentarer om denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmar sociala nätverk med positiva budskap om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *