✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

ÄR skalbart kapital PÅlitligt? Åsikter

 

I det här inlägget kommer jag att analysera Scalable Capital.Är mäklaren Scalable Capital (även känd som es.scalable.capital) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? Är skalbart kapital pålitligt? Jag kommer att analysera detta företag i detalj.

Jag kommer att genomföra en djupgående analys av företaget Scalable Capital.


ℹ️ MÄKLARINFORMATION:

Här kommer jag att gå vidare med att analysera nyckeldata om företaget såsom: företag som det tillhör, adress, reglering, kontaktsätt. Nämner företaget vilket företag det tillhör? Nämner de var deras kontor finns? Nämner de företagets ålder? Detta är intressanta data som vi måste känna till när vi investerar hos en mäklare.

Information Om företaget
🏛 företagetScalable Capital GmbH
🌍 AdressNämner att de finns i Tyskland
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaDen nämner att regleras av BaFin, men vi har inte kunnat verifiera regleringen
☎️ TelefonHar inte
📧 E-mail addressHar inte
🌐 Hemsidaär.skalbart.kapital
💬 ChatNej
FöretagstypETF:er, CFD:er och kryptovalutor

📞 LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Scalable Capital erbjuder inte olika kontotyper eller planer.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Scalable Capital webbplats

När jag analyserar Scalable Capital-webbplatsen lyfter jag fram de utbildningsresurser den erbjuder, en förklaring av produkterna där kapitalet investeras och var företaget finns.


Skalbart kapital Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

Jag har hittat flera positiva recensioner och kommentarer om denna mäklare. De verkar vara ett bra val, och jag har inte kunnat hitta några dåliga recensioner, klagomål eller dåliga kommentarer om dem när jag skrev denna recension. Du kan hitta i slutet av denna recension fler kommentarer och åsikter från användare och kunder på företaget.

“Scalable Capital är en mäklare baserad i Tyskland. Även om det är reglerat har det inte de bästa reglerna. Hittills har jag inte upptäckt några tecken på bluff. Det verkar vara ett seriöst företag. På samma sätt föreslår jag att du är försiktig. Kom ihåg att de allra flesta handlare förlorar sina pengar på investeringar.”


💬 RECENSIONER:

Jag har hittat olika recensioner och positiva kommentarer om denna mäklare. Jag tycker ärligt talat att de är ett bra alternativ, och jag har inte kunnat hitta några dåliga recensioner, klagomål eller dåliga kommentarer om dem när jag skapade den här recensionen. Du kan hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund hos Scalable Capital? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


???? SENASTE UPPDATERINGARNA:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ KRAV – TA UT PENGAR FRÅN Scalable Capital:

Om det du letar efter är att ta ut dina pengar från Scalable Capital kommer jag att förklara vad du ska göra:

 1. Begär uttag av ditt kapital via plattformen
 2. Om du inte kan, fråga din kontaktperson eller företagsrådgivare om hjälp
 3. Starta uttaget av dina pengar

Genom att följa dessa enkla steg bör du kunna ta ut ditt kapital. Om du hittar några svårigheter lämna mig en kommentar så hjälper jag dig gärna.


VANLIGA FRÅGOR – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är skalbart kapital?

Scalable Capital är ett investeringsbolag inom ETF:er, CFD:er och kryptovalutor.

Är Scalable Capital en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det inte det, jag tycker att det är ett säkert företag, det finns inga tecken på bluff.

Är skalbart kapital pålitligt?

Det verkar vara ett seriöst företag, var ändå försiktig med dina investeringar och pengarna du investerar.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Här kan du hitta de bästa mäklarna.

Hur får man tillbaka pengarna från Scalable Capital?

Om det du letar efter är att ta ut ditt kapital från Scalable Capital, kontakta dem (med support) de hjälper dig gärna med ditt uttag. Eller helt enkelt starta ditt uttag via plattformen.

Hur stänger jag mitt konto med Scalable Capital?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Scalable Capital är reglerat?

Mäklaren är reglerad, du kan även verifiera den själv på deras hemsida.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (317 röster)

2 kommentarer på “ÄR skalbart kapital PÅlitligt? Åsikter"

 1. Santiago svar

  Det här företaget är bedrägligt. De bryr sig inte om allt, de vill bara råna dig och de ger dig inte dina pengar tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Santiago, Scalable Capital är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *