✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES PÅlitliga? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES. Är den finansiella rådgivningsplattformen ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES (med webbplatsen rosenandstevenson.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypplattform för finansiell rådgivning
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressUSA
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 28 april 2024 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidarosenandstevenson.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+1 347 412 0950
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+1 347 412 0950


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES webbplats
 • Webbplatsens ålder: Domänen "rosenandstevenson.com" registrerades den 28 april 2024 (mycket nyligen). Det vill säga att det är en hemsida som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ YTTRANDE FRÅN ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i USA, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "rosenandstevenson.com" registrerades den 28 april 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): FCA, Storbritanniens finansmyndighet. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig skulle jag inte överväga att investera i det här företaget eftersom det inte är reglerat och inte ger tydlig information om dess ägande. Under dessa omständigheter kan jag inte stödja eller rekommendera detta företag.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES?:

företaget ROSEN OCH STEVENSON AFFÄRSMEDDELANDE säger sig vara belägen i USA, men det finns misstankar om att försöker lura om dess verkliga läge. Denna brist på transparens tyder på behovet av att iaktta extrem försiktighet när man överväger affärsrelationer med företaget. ⚠️

Dessutom brist på information om dess reglering väcker allvarliga tvivel om legitimiteten och säkerheten för ROSEN OCH STEVENSON AFFÄRSMEDDELANDE. Denna brist på reglering tyder på att företaget skulle kunna verka utan att vara föremål för någon tillsyn, vilket ökar riskerna för investerare. ❗️

El senaste registreringen av domänen "rosenandstevenson.com" i april 2024 indikerar att företaget har en begränsad tjänstgöringstid i marknaden. Denna brist på meritlista kan påverka investerarnas förtroende, särskilt med tanke på negativt rykte som företaget redan har förvärvat online, med kundklagomål och klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som FCA (UK Financial Authority). ⚠️


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Financial Authority of the United Kingdom, har rapporterat ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN ROSEN OCH STEVENSON AFFÄRSSAMBANDARER:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återfå dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 ANMÄL ROSEN OCH STEVENSON AFFÄRSSAMBANDARER:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES?

ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES är en finansiell rådgivningsplattform som tillhandahåller tjänster inom ett brett spektrum av områden, från fastighetsplanering till investeringsstrategier.

Är ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES pålitliga?

ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (500 röster)

2 kommentarer om «ÄR ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES PÅlitliga? Åsikter»

 1. Leo svar

  Denna mäklare är inte att lita på, den är skum. Jag väntar fortfarande på att få betalt, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leo, ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *