✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Riva åsikt

⭐ Yttranden och information om mäklaren Riva ⭐

¿Är mäklaren Riva (aka rivafinancialsystems.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Riva pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Riva? Riva är en mäklare av: CFD: er.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Riva.

✔️ Var är det baserat? Riva har sitt säte i: Brittiska öarna och Luxemburg.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Riva nämner inte att det är reglerat.

Riva webbplats
Riva webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Riva erbjuder. När det gäller Riva noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Standardkonto, Guldkonto, Platinakonto och VIP-konto.

🔹 Standardkonto: minsta insättning på $ 200, hävstång från 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, spridning från 2,2 punkter.

🔹 Guldkonto: minsta insättning på $ 1.000, hävstång från 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, spridning från 2,2 punkter.

🔹 Platinakonto: minsta insättning på $ 5.000, hävstång från 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, spridning från 2,2 punkter.

🔹 VIP-konto: minsta insättning på $ 50.000, hävstång från 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, spridning från 2,2 punkter.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Riva erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, marknadsanalys, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Riva-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +448081491690

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: rivafinancialsystems.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Riva Betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus Det ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Brittiska öarna)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Riva vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering från juni 2021: CSSF, Luxemburgs finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat Riva på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella CSSF-sidan.

☑️ Är Riva säker? Hur pålitlig är Riva? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Riva.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Riva? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Riva – rivafinancialsystems.com»

 1. David svar

  Den här mäklaren ÄR BLUFF!!! BEDRÄGERI!. Jag vet eftersom jag har levt det, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej David, Riva (rivafinancialsystems.com) är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *