✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR retroinvesteringar PÅlitlig? Åsikter

I denna recension kommer vi att analysera Retro Investment. Är fastighets-, kryptovaluta-, olje- och gasmäklare Retro Investment (med omega-cm.net hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar i detta företag? Låt oss undersöka det i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Retro Investment är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypfastighetsmäklare, kryptovaluta, olje- och gasmäklare
🏛 företagetInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 25 april 2022 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressFörenade kungariket
🌐 Hemsidaretro-investment.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+44 741 1758 545
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+44 741 1758 545


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer/konton som Retro Investment erbjuder; De är indelade i 6 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Bronze £1,000
Silver£15,000
Gold £50,000
VIP II £1,000
VIP II£20,000
VIP III £50,000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Retro investeringswebbplats
 • Webbplatsens ålder: Domänen “retro-investment.com” registrerades den 25 april 2022, vilket betyder att webbplatsen inte är särskilt gammal. 🚩
 • Öppenhet: Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vilket visar på en tydlig brist på transparens i viktig information. 🚩
 • reglering: Som jag nämnde ovan lämnar företaget ingen information om sin reglering, vilket tyder på att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ RETRO INVESTERINGS Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget säger sig vara lokaliserat i Storbritannien, men detta verkar vara ett försök att lura sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerat eller tillhandahåller detaljer om dess reglering, vilket indikerar att det inte är reglerat.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “retro-investment.com” registrerades den 25 april 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett dåligt rykte på internet, och jag har redan hittat klagomål från kunder.

5) Företaget lovar att generera höga andelar av lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet att det knappast är trovärdigt.

6) Företaget har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FCA, den brittiska finansmyndigheten. Detta tyder på att det är ett mycket osäkert företag. Var försiktig.

"För att vara ärlig skulle jag inte lita på det här företaget med mina pengar – det är inte reglerat och anger inte vilken enhet det är anslutet till. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag som detta.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Retro Investment?:

Retro Investment är ingen pålitlig mäklare och presenterar flera varningstecken som framtida investerare bör överväga med extrem försiktighet. Först och främst webbplatsens ålder är ett stort bekymmer: domänen "retro-investment.com" registrerades den 25 april 2022, vilket betyder att webbplatsen inte har så mycket historia. 🚩 Dessutom bristen på öppenhet Det är uppenbart, eftersom webbplatsen inte nämner vem den tillhör, döljer viktig information som är väsentlig för att utvärdera företagets säkerhet och tillförlitlighet. 🚨

Företaget också nämner inte att vara reglerad Det ger inte heller detaljer om dess reglering, vilket tyder på att det verkar utan tillsyn och är ett OREGLERAD bolag. 🚩 Detta i kombination med det tveksamma påståendet att vara belägen i Förenade kungariket, verkar vara ett försök att lura om dess verkliga plats. Denna brist på tydlighet och transparens är alarmerande och borde vara en stor röd flagga för alla potentiella investerare.

Slutligen har företaget en dåligt rykte på internet, med många kundklagomål som tyder på allvarliga problem. Dessutom lovar Retro Investment att generera höga andelar av lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet att det knappast är trovärdigt. För att ytterligare förvärra situationen har företaget rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FCA, Storbritanniens finansmyndighet. Detta understryker att det är ett mycket osäkert företag. 🚨 Var mycket försiktig när du överväger interaktion med Retro Investment. 🚨


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Retro Investment.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Retroinvestering:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Retroinvestering:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är retroinvestering?

Retro Investment är en investeringsmäklare inom fastigheter, kryptovalutor, olja och gas.

Är retroinvestering en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Retro Investment pålitlig?

Retro Investment är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Retro Investment?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (405 röster)

2 kommentarer om «ÄR retroinvesteringar PÅlitlig? Åsikter»

 1. ANONYM svar

  Det här företaget är en bluff. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej ANONYM, Retro Investment är en BLUFFERING, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *