Smoothed Repulsion - Indikator

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Idag har kryptovalutahandeln ökat avsevärt, du kan köpa om du tror att priset på en kryptovaluta kommer att stiga, eller sälja om du tror att det kommer att gå ner. Tekniska analysindikatorer som utjämnad avstötning är viktiga verktyg som kan hjälpa till att förutsäga alla kryptovalutas rörelser..

Många operatörer använder dem för att fatta bättre beslut. Kryptovalutor kan bytas ut och drivas som vilken annan valuta som helst och anses vara ett alternativ till traditionella valutor. I den här artikeln visar vi dig allt du behöver veta om Smoothed Repulsion Indicator.

➡✨ Definition av Smoothed Repulsion Indicator

Den jämna avvisnings- eller avstötningsindikatorn är ganska användbar att lägga till i diagram som den den visar hur hög eller låg en viss marknad är och kan ändras för varje ljus.
Det kan bli lite förvirrande när du lägger till det i ditt diagram eftersom det delar med dig den grundläggande avvisningsindikatorn och avvisande glidande medelvärde med dig, så det kan vara lite svårt att visuellt tolka deras innebörd.

repulsion

Vad är Smoothed Repulsion för?

Denna indikator som namnet säger, jämnar ut standardavvisningsindikatorn och ger tydliga signaler om marknadstrenden och känslor. Den består bara av en enda oscillerande linje.
Dessutom, gör det möjligt för handlare att se styrkan hos köpare och säljare för en viss säkerhet. Skillnaden finns över hela perioden för utjämnad avstötning och normal avstötning. Endast den aktuella stapeln används för att beräkna köp- och säljkraften.
Det är mer anmärkningsvärt att jämföra det med priset och att kunna erbjuda viktigare ytterligare information om den känsla och förtroende som säljare har för marknaderna.

OwHur använder man det?

Den utjämnade avstötningsindikatorn är mycket lätt att använda eftersom den visar en uppåtgående trend när den är över 0 och en trend under när den är under 0. Det indikerar också en trendomvändning när den korsar över eller under 0.
Av denna anledning anses det att öppna långa positioner när det är över 0 och korta positioner när det är under 0.
Om du är någon som gillar att byta prisåterföring kan du leta efter avvikelser med den släta avstötningsindikatorn för att se när en upp- eller nedåtgående trend tappar fart.

Anledningar att använda den

Den utjämnade avstötningsindikatorn är mycket användbar för längre tidsperioder, eller när du vill använda en högre periodinställning.
Det är också mycket bra på att avslöja den allmänna känslan för en valutamarknad som vanligtvis finns under vilken tidsperiod som helst med standardinställningen 5.
En annan punkt i dess fördel är att den ger pålitliga reverseringssignaler när det finns en tydlig avvikelse i indikatorn.
repulsion

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *