Linjär regression - indikator

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Indikatorer som linjär regression är handelsverktyg som används för att bestämma prisuppgångar och fall, och för att hitta punkter där det är stor sannolikhet att priset kommer att ändra riktning. Dessa punkter bestäms vanligtvis med hjälp av skillnader mellan prisrörelse och momentum.

Dessa indikatorer sträcker sig från 0 till 100 och visar om marknadsförhållandena är överköpta eller översålda. Med andra ord, de beräknar om det är i skick för försäljning eller köp.

I denna artikel kommer vi att förklara i detalj vad den linjära regressionsindikatorn är. Ett av de mest använda verktygen av handelsoperatörer som du utan tvekan bör känna till, särskilt om du är intresserad av en värld av investeringar och kryptovalutor. Så läs vidare för att lära dig mer:

➡ Definition av den linjära regressionsindikatorn

En linjär regression är ett statistiskt verktyg som används för att förutsäga det framtida priset från det sista priset. Det används som en indikator på överdriven pristilläggning, upp och ner.

Denna indikator representerar köpare och säljare som verkar utanför jämviktspriset.. Jämviktspriset kan vara en jämförelse av denna linjära regressionslinje.

linjär regression

Hat Vad är linjär regression för?

Handlare använder denna indikator för att öppna en lång position när priset är under linjen., som kan bestämmas som en bra tid att köpa.

När priset ligger över den linjära regressionslinjen kan det bestämmas som en bra tid att sälja snabbt. In- och utresesignaler måste utvärderas av handelsoperatörer i förhållande till prisåtgärden och volymen på diagrammet som ska analyseras.

OwHur erhålls det?

Den linjära regressionslinjen är en linje som passar priser mellan en startpunkt och en slutpunkt under en viss tidsperiod. Denna rad bör ses som ett "jämviktspris" av priser.

En "bäst passform" betyder att en linje konstrueras där det är mindre utrymme mellan prispunkterna och den linjära regressionslinjen. Ett drag under eller över denna rad indikerar mer passionerade köpare (ovan) eller säljare (nedan).

En regressionskanal består av en medianlinje med 2 parallella linjer, en ovanför och en under, som finns på samma avstånd. Dessa kan ses som stöd och motstånd.

Medianlinjen erhålls baserat på regressionen av slutkurserna, men dess källa kan också ställas in som öppen, hög eller låg. Höjden på denna kanal är baserad på prisavvikelsen från medianlinjen. För att hitta handelsmöjligheter och orsaka partiskhet kan du extrapolera kanalen framåt.

För att indikera den linjära regressionsoscillatorn tas följande kod i beaktande med din dator:

REM Linjär regression

a = Linjeregression [10] (stäng)

REM stängningskurs

b = nära

REM linjär regressionsoscillator

c = ba

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *