✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Redstarchain PÅTROLIG? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Redstarchain. Är det mäklare för aktier, kryptovalutor, optioner, ETF:er och OTC Redstarchain (med webbplats redstarchain.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Redstarchain är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämner att de finns i Irland
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+442038661544
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaredstarchain.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypaktier, kryptovaluta, optioner, ETF:er och OTC-mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+442038661544


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer/konton som Redstarchain erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
nybörjare $2,000
estándar$4,500
Intermedio$18 500
advanced$45 000
integrerad$100 000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Redstarchain hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”redstarchain.com” registrerades den 07 december 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Redstarchain Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Irland, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "redstarchain.com" registrerades den 07 december 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): AMF, franska finansmyndigheten. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Redstarchain?:

Redstarchain lyfter ett antal röda flaggor som potentiella investerare bör vara medvetna om. För det första väcker det falska påståendet om att vara lokaliserat i Irland, tillsammans med bristen på transparens om företaget som äger det och förordningen, allvarliga frågor om plattformens legitimitet. Denna brist på information är särskilt oroande med tanke på att plattformen är relativt ny och går tillbaka till december 2023.

Dessutom antyder förekomsten av klagomål och dåliga kommentarer från missnöjda kunder på internet möjliga problem med de tjänster som erbjuds av Redstarchain. Dessa negativa erfarenheter från tidigare användare väcker farhågor om plattformens integritet och tillförlitlighet.

Klagomålet från tillsynsmyndigheten AMF, franska finansmyndigheten, belyser ytterligare möjliga oegentligheter i Redstarchains verksamhet. Denna regleringsåtgärd tyder på att plattformen kan vara inblandad i oetiska eller till och med bedrägliga affärsmetoder. Med tanke på denna information rekommenderas investerare att undvika Redstarchain och leta efter mer pålitliga och transparenta alternativ för sina investeringsaktiviteter. Det är viktigt att göra grundlig forskning och verifiera legitimiteten för alla plattformar innan betydande investeringar görs.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la AMF, franska finansmyndigheten, har fördömt Redstarchain.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Redstarchain:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Redstarchain:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Redstarchain?

Redstarchain är en investeringsmäklare som specialiserar sig på ett brett utbud av finansiella tillgångar, inklusive aktier, kryptovalutor, optioner, ETF:er och OTC, vilket ger investerare tillgång till en mängd olika investeringsmöjligheter på finansmarknaderna.

Är Redstarchain en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Redstarchain pålitlig?

Redstarchain är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Redstarchain?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (368 röster)

2 kommentarer om «ÄR Redstarchain PÅTROLIG? Åsikter»

 1. bianca svar

  Det här företaget är en bluff. De bryr sig inte om allt, de vill bara råna dig och de ger dig inte dina pengar tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Bianca, Redstarchain är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *