✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

RedFin Capital yttrande

Åsikter och information om mäklaren RedFin Capital

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren RedFin Capital (aka redfin.capital)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

RedFin Capital-mäklaren är en mäklare av: Kapitalförvaltning och finansiell rådgivning.

Mäklaren nämner vara en del av: Redfin Capital LTD.

RedFin Capital bygger på: de hävdar att de är baserade i Storbritannien men tydligen är detta falskt.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren RedFin Capital att det regleras av IRBEM, men det är fortfarande en mycket dålig kvalitet och osäker reglering.

RedFin Capital webbplats
RedFin Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som RedFin Capital erbjuder. I det här fallet har mäklaren inte olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: nämns inte, tydligen använder de sin egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som RedFin Capital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Funktioner i RedFin Capital

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: (Klagomål) [e-postskyddad] | (Frågor) [e-postskyddad] 

webbplats: redfin.capital

Klargörande: Investeringsföretaget RedFin Capital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Värdering av RedFin Capital

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som har mycket dålig kvalitetsreglering och kan vara farlig för investerare, vi vet inte var den egentligen är baserad; När vi letade efter information och andra recensioner om RedFin Capital hittade vi många negativa recensioner.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt RedFin Capital på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av RedFin Capital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «RedFin Capital – redfin.capital»

 1. Jones svar

  Jag har några bekanta som investerar med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jones, RedFin Capital är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *