Ranking av de 5 bästa värdefonderna 2023

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Idag kommer vi att analysera en av de mest lönsamma investeringsfonderna att investera under år 2023, liksom jag kommer att berätta vilka som är de mest värdefulla fonderna, som säkerligen kommer att generera långsiktig avkastning.

AzValue

Denna värdefondförvaltare grundades 2015 av en grupp spanska investerare.

Denna investeringsfond är fokuserad på strategin att investera i företag som har tappat i värde, men som fortfarande har stor potential att generera långsiktiga vinster.

Det är därför det är mycket viktigt att fokusera på att observera företagens inneboende värde, analysera deras försäljningsstrategier, deras affärsmodeller, konkurrensen och andra indikatorer, som kan hjälpa till att förutsäga att ett visst företag kan återvinna sitt värde.

bestinver

Denna fondförvaltare har också sitt huvudkontor i Spanien, som grundades 1987, vilket gör den till en av de äldsta värdefondförvaltarna i Spanien.

Med tiden har Bestinver förtjänat sitt namn som en av de mest lönsamma investeringsfondexperterna, och upptäckt vilka är de företag som kan generera vinster i framtiden, även om de inte verkar gå igenom den bästa tiden.

Målet för denna förvaltare är alltid att se till långsiktiga vinster, noggrant analysera de företag som har störst möjlighet att generera hållbar tillväxt, så att de på medellång och lång sikt återvinner sitt inneboende värde och detta återspeglas i deras pris i framtidens marknad.

Berkshire Hathaway

Om du funderar på vilka fonder du ska investera i nu, kanske detta skulle vara det bästa alternativet, eftersom även om det är en gammal och traditionell investeringsfond, regisseras den av en av de största figurerna i investeringsvärlden som Warren Buffett.

Warren Buffett är en mästare i investeringsvärlden och den här fonden följer hans lära som en intelligent investerare till punkt och pricka, investerar i ett stort antal företag och tillgångar med stor långsiktig tillväxtpotential, tittar just på dessa företag, när marknaden verkar ha vänt dem ryggen.

Tweedy, Browne Company LLC

Denna värdefond är baserad i USA och grundades 1920 och behöll sitt rykte som en av de mest lönsamma investeringsfonderna.

Anledningen till att detta företag förekommer i vår rankning av investeringsfonder är på grund av dess specialiserade fokus på att upptäcka undervärderade aktier, som upptäcks baserat på en uttömmande analys av aspekter som kassaflöde, konkurrens och affärsmodell. , finansiella rapporter och annat mått, som hjälper till att bestämma värdepotentialen i företag.

Dodge & Cox

Vi kommer att avsluta vår analys av de mest lönsamma investeringsfonderna och prata om detta otroliga alternativ som också grundades i USA, som är en av de emblematiska värdefonderna i sektorn.


Vad är värdefonder?

För att förstå varför vi valde värdefonder för att placera dem i vår ranking av investeringsfonder är det viktigt att förstå konceptet korrekt, så att du inser varför detta är en av de bästa investeringsmöjligheterna genom historien. som kommer att fortsätta att vara framgångsrika i framtida.

Värdefonder baserar sin investeringsstrategi på att hitta aktier eller tillgångar som har varit undervärderade, det vill säga de har tappat marknadsvärde, men ändå har ett extremt högt inneboende eller potentiellt värde.

Detta är huvudskälet till att det har varit en vinnande investering i decennier, på grund av att det huvudsakligen baseras på investerarnas erfarenhet och kunskap, för att identifiera de åtgärder som har tappat värde på marknaden, men det betyder inte att de inte fortsätter. att ha ett värde, riklig tillväxtpotential.

Även om dessa investeringsfonder letar efter möjligheten att förvärva aktier till en låg kostnad, ligger deras främsta vinster i tålamod och i deras förmåga att förutsäga vad som kommer att hända på marknaden, för att förvänta sig långsiktiga vinster.

Hur mycket behövs för att investera i värde?

Att investera i värdefonder är kanske inte precis vad vi tänker på som en privatmarknad.

Om du undrar vilka fonder du ska investera i nu och ditt huvudmål är fokuserat på att investera i värdefonder, bör du veta att det är en mycket komplex marknad, huvudsakligen dominerad av de mest erfarna investerarna och de mäktigaste investeringsfonderna i världen. utöver det behövs mycket erfarenhet, höga medel är ett viktigt krav.

Eftersom de är investeringar fokuserade på lång sikt måste du ha tillräckligt med inkomster för att leva ditt liv och inte förvänta dig en omedelbar vinst. Dessutom kan det vara extremt dyrt att köpa nödvändiga aktier i värderade företag för att generera långsiktiga vinster.

Vilka är värdesektorerna?

Det finns flera värdesektorer som kommer in i vår ranking av de mest lönsamma investeringsfonderna, eftersom dessa har visat sig vara områden där tillväxtpotentialen är förutsägbar, men framför allt konstant.

Nedan kommer jag att berätta vilka värdesektorer som har störst vinstpotential:

 • Läkemedelsföretag
 • företag för medicinsk utrustning
 • Bioteknik
 • Turismen
 • Fastighetssektorn
 • Gruvbolag
 • Företag som tillverkar kemiska material
 • industrisektorn
 • Finanserna
 • Olje- och naturgasstrukturer
 • Företag fokuserade på sektorn för förnybar energi.

Vanliga frågor:

Vilken är den mest lönsamma värdefonden?

Det är svårt att uppskatta vilken som är den mest lönsamma fonden, eftersom denna kan förändras över tid, på grund av marknadsförhållanden, förnyade investeringsstrategier och teamet av expertförvaltare.

Vad är ett börsvärde?

Värdet på aktiemarknaden avser en av de bästa investeringsfonderna över tid, främst inriktad på att upptäcka bolag som för närvarande är värderade, men som fortfarande har stor tillväxtpotential.
Investerare tar risker genom att investera i bolag som inte är så attraktiva vid första anblicken, men med djupgående analys och erfarenhet på marknaden kan stor avkastning realiseras.

Du kanske är intresserad av:

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *