✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

RainStone recension

Åsikter och information om RainStone-mäklaren

 

¿Det är RainStone-mäklaren (aka rainstonelimited.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

RainStone-mäklaren är en mäklare av: Förvaltning och administration av fonder.

Mäklaren nämner vara en del av: RainStone Limited.

RainStone bygger på: de nämner Australien, men det regleras inte där, dessa uppgifter är falska.

Om vi ​​pratar om reglering, RainStone-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, RainStone är en oreglerad mäklare.

RainStones webbplats
RainStones webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som RainStone erbjuder. När det gäller RainStone noterar vi att den har två olika typer av planer: investerarplan och expertplan.

Investerarplan: Minsta initiala insättning på $ 250, daglig avkastning 2%, investeringsperiod 10 dagar.

Expertplan: Minsta initiala insättning på $ 10.000, daglig avkastning 3%, investeringsperiod 10 dagar.

 

kräva pengar med återvinningstjänst

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för handel är: nämns inte, de använder förmodligen sin egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som RainStone erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, inte riktigt mycket mer.

 

RainStone-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: s[e-postskyddad]

webbplats: rainstonelimited.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

RainStone-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som inte är registrerad, vi vet inte varifrån den verkligen verkar; det är inte heller reglerat, det vill säga det övervakas inte av någon myndighet. När vi letade efter information och andra recensioner om RainStone hittade vi inga andra recensioner, det verkar vara en okänd och mycket misstänksam mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Regnsten? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «RainStone – rainstonelimited.com»

 1. otto svar

  Detta företag låter dig inte ta ut dina pengar. Jag försäkrar dig, jag kan inte få tillbaka min investering, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Otto, RainStone är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *