✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

R-FXInvestering yttrande

Åsikter och information om mäklaren R-FXInvestment

 

¿Det är mäklaren R-FXInvestment (aka raphaelfxinvestment.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ R-FXInvestment-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

✔️ R-FXInvestment baseras på: de hävdar att de är belägna i Kanada, men i verkligheten är den inte registrerad där, denna information är falsk.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren R-FXInvestment absolut ingenting om att vara reglerad, R-FXInvestment är en oreglerad mäklare.

R-FXInvestment webbplats
R-FXInvestment webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som R-FXInvestment erbjuder. När det gäller R-FXInvestment noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: 3-dagars plan, 7-dagars plan och guldplan.

🔹 7 dagars plan: Minsta 500 $ första insättning, $ 5.000 minsta avkastning, 100 $ presentbonus.

🔹 14 dagars plan: Minsta 5.000 $ första insättning, $ 40.000 minsta avkastning, 300 $ presentbonus.

🔹 Guldplan: Minsta 10.000 $ första insättning, $ 75.000 minsta avkastning, 1.200 $ presentbonus.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: bara lite information och en valutaomvandlare, inte riktigt mycket annat.

 

R-FXInvesteringsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: +1 (917) 473-2628

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: raphaelfxinvestment.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

R-FXInvestering värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Den har alla egenskaper som en bedräglig mäklare, den döljer information, den har ingen registrering och regleras inte av någon myndighet, vi vet inte var den verkligen ligger, dessutom erbjuder den otroligt hög avkastning, omöjlig att uppnå , möjligen är det ett Ponzi-schema.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av R-FXInvestering? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

4 kommentarer om «R-FXInvestment - raphaelfxinvestment.com»

 1. Alejandra svar

  Hej, jag är en investerare i det företaget och de lämnar inte tillbaka mina pengar till mig på plattformen för tillfället när beloppet för uttag inte tillåter dig att placera dig i den rutan och jag försökte se om det tillåter dig att investera tillbaka för att se till att jag har pengar och det säger mig att det inte finns tillräckligt med pengar, det vill säga var är mina pengar? .

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alejandra, R-FXInvestment är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Damian svar

  OBSERVERA DE TILLBAKA INTE PENGARNA, VAR FÖRSIKTIG JAG HAR ALLTID BEDRÄCKAT och jag vet vad jag säger,

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Damian, den här mäklaren heter R-FXInvestment är en bluffhar många investerare fördömt R-FXInvestment för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *