✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Quantum OpenAI PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget ska jag undersöka Quantum OpenAI, en kryptovalutamäklare med sin webbplats ifsuff.com. Är det verkligen tillförlitligt att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att ta en detaljerad titt på Quantum OpenAI för att bedöma dess säkerhet och tillförlitlighet.

.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Quantum OpenAI är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidaifsuff.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 13 september 2023 (mycket nyligen)
📧 E-postHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Quantum OpenAI erbjuder inte olika kontotyper.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Quantum OpenAI webbplats
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen ”whethersuff.com” registrerades den 13 september 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE OM Quantum OpenAI:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Klagomålet från finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV belyser företagets bristande säkerhet och behovet av försiktighet när man överväger någon typ av koppling till det.

2) Löften om att generera €1000 per dag är för bra för att vara sanna och kan tyda på bedrägliga metoder.

3) Företagets dåliga rykte online, vilket bevisas av många kundklagomål, är en anledning till oro.

4) Bristen på avslöjande av företagets placering tyder på en avgörande brist på transparens som gör det svårt att bedöma dess säkerhet.

5) Den senaste skapandet av domänen "whethersuff.com" väcker frågor om företagets erfarenhet och meritlista på finansmarknaden.

6) Avsaknaden av information om dess reglering tyder på att det är ett oreglerat företag, vilket ökar riskerna för investerare.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Quantum OpenAI?:

Klagomålet från finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV belyser företagets bristande säkerhet och behovet av försiktighet när man överväger någon typ av koppling till det. Löften om att generera €1000 per dag är för bra för att vara sanna och kan tyda på bedrägliga metoder. Det är avgörande att vara skeptisk till sådana påståenden och göra grundlig forskning innan du ansluter dig till detta företag. 🚩

Quantum OpenAI:s dåliga rykte online, vilket framgår av många kundklagomål, är en anledning till oro. En historia av dålig kundservice och tvivelaktiga metoder bör beaktas när man utvärderar företagets tillförlitlighet. Dessutom väcker bristen på avslöjande av hans plats och den senaste skapandet av domänen "whethersuff.com" frågor om hans erfarenhet och meritlista på finansmarknaden. 🤔

Slutligen, frånvaron av information om dess reglering indikerar att Quantum OpenAI är ett oreglerat företag, vilket ökar riskerna för investerare. Brist på lagstadgad tillsyn kan göra kunderna sårbara för potentiella orättvisa eller till och med bedrägliga affärsmetoder. Det är viktigt att leta efter säkrare och mer pålitliga alternativ på finansmarknaden. 🛑


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Quantum OpenAI.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Quantum OpenAI:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Quantum OpenAI:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Quantum OpenAI?

Quantum OpenAI är en investeringsmäklare för kryptovaluta som påstår sig använda artificiell intelligens och automatiska algoritmer för sin verksamhet.

Är Quantum OpenAI en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Quantum OpenAI pålitlig?

Quantum OpenAI är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Quantum OpenAI?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (425 röster)

2 kommentarer om «ÄR Quantum OpenAI PÅlitlig? Åsikter»

 1. olivia svar

  Det här företaget är en bluff. De lurade min far, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Olivia, Quantum OpenAI är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *