✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Prosperi.Academy PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Prosperi.Academy. Är det Handelsakademin Prosperi.Academy (med Prosperi.Academy.academy hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Prosperi.Academy är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetZIMRAN LIMITED
🌍 AdressCypern
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress  [e-postskyddad] 
🌐 HemsidaProsperi.Academy.academy
💬 ChatJa
FöretagstypHandelsakademi

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Prosperi.Academy erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Prosperi.Academy hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "Prosperi.Academy.com" registrerades den 5 maj 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE FRÅN Prosperi.Academy:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Cypern.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "Prosperi.Academy.com" registrerades den 5 maj 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat.

Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Prosperi.Academy?:

Företaget Prosperi.Academy väcker allvarliga farhågor när det gäller säkerhet och tillförlitlighet. Dess läge på Cypern skapar en osäker miljö för dem som funderar på att engagera sig i företaget. Det är avgörande att notera att företaget har en kort meritlista, vilket kan lägga till ytterligare ett lager av osäkerhet, eftersom avsaknaden av en solid meritlista gör det svårt att bedöma dess långsiktiga stabilitet.

Dessutom kan förekomsten av negativa kommentarer från sina kunder inte ignoreras. Med tanke på denna kombination av faktorer, rekommenderas de som är intresserade av att engagera sig med Prosperi.Academy att utföra omfattande forskning och noggrant överväga de associerade riskerna innan de engagerar sig i företaget.


Videorecension om Prosperi Academy

📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Prosperi.Academy:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Prosperi.Academy:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Prosperi.Academy?

Prosperi.Academy är en handelsakademi.

Är Prosperi.Academy en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Prosperi.Academy pålitlig?

Prosperi.Academy är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Prosperi.Academy?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (317 röster)

16 kommentarer om «ÄR Prosperi.Academy PÅlitlig? Åsikter»

 1. David svar

  Om det du vill är att bli bestulen...
  Om det du vill är att bli bestulen är det här den perfekta appen! (11 € som jag godkände, trodde att det var en initial investering) €62,64 som de stal från mig direkt, jag har begärt en återbetalning, eftersom jag inte har godkänt nämnda betalning och de säger till mig att de sympatiserar med mig men de kommer inte att återbetala mig ingenting eftersom det är vad deras kontrakt stipulerar, SOM JAG INTE HAR SETT DET BELOPP NÅGONstans! Det är så de fungerar. Jag ska prata med min bank, tack för detta inlägg!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej David, tack för din förklaring, den här mäklaren/skolan ringde Prosperi.Academy är en bluff, har många investerare stämt Prosperi.Academy för bedrägliga aktiviteter, brukar de uppmana dig att investera i en piratmäklare och det är inte tillrådligt att investera pengar i en Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Kendall Torres svar

  Hej, jag kommer från Costa Rica och jag ser inte mitt land som man kan göra påståenden av den här typen i. Dessutom började jag undersöka lite om detta företag prospery academi och jag ser att det har många emot, tack och lov, det försökte informera mig för att se hur situationen är där och den här bloggen hjälpte mig att fatta det bästa beslutet, tack.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Kendall, tack för att du skrev, vi är glada att veta att vi har varit hjälpsamma, vi försöker alltid förhindra bedrägliga företag från att utföra sitt arbete.

   Hälsningar.

 3. José Saiz puig svar

  Prosperi. Academy är en stor bluff med minst 10 € för en liten mängd svåra återhämtningar men det är en stor bluff

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej José, tack för din förklaring, ringde denna mäklare/skola Prosperi.Academy är en bluff, har många investerare stämt Prosperi.Academy för bedrägliga aktiviteter, brukar de uppmana dig att investera i en piratmäklare och det är inte tillrådligt att investera pengar i en Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 4. Irene Gallardo svar

  Utmärkt recension! Tack för att du hjälper mig att få tillbaka mitt kapital! Hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Irene, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.
   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 5. Arlen svar

  Vad skulle vara tillsynsmyndigheten för Dominikanska republiken?
  Vilken mäklare skulle vara lämplig att investera hos?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Arlen, för närvarande erbjuder Dominikanska republiken ingen pålitlig lösning, om du vill se alternativ att investera bör du kolla denna länk: Bästa mäklare 2023

   Hälsningar.

 6. Caesar svar

  Bra.
  Tack så mycket för din objektiva analys av Prosperi Academy.
  Jag skulle vilja ställa en fråga till dig: vad tycker du om Xpromarkets, en mäklare som har fått mig att investera $250. För närvarande får jag ofta hjälp av en förmodad företagsrådgivare att göra investeringar på aktiemarknaden från deras hemsida, där de har skapat en profil åt mig. Tyvärr gick jag med på att betala innan jag var helt informerad om deras policy och bakgrund.
  Hur som helst, det som är gjort är gjort och jag skulle bara vilja veta hur jag kan få tillbaka mitt kapital igen, om det fortfarande finns en möjlighet. Jag har redan kontaktat min bank och de har berättat att de ska studera ärendet, men att det skulle ta lång tid. Jag har ännu inte gjort anspråk på mina pengar från denna mäklare, av rädsla för att de på något sätt kommer att hindra mig från att ta ut dem; Jag föredrar att göra det diskret, men jag vet inte om att vänta på rätt ögonblick kommer att göra saken värre. Om du kunde hjälpa mig kommer jag att vara oerhört tacksam och skulle rekommendera din supportsida till alla jag känner.
  Tack på förhand, och hälsningar från Paraguay.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej César, verkligheten är att pengarna som du skickade aldrig ingick i någon operation, de behåller dem direkt och med kontot som du ser och tror att dina pengar finns där, är det inget annat än ett DEMO-konto där de skriver ner räkna ut att de Du investerat och de ser till att du förlorar allt så att de kan behålla dina pengar. XPro Markets är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 7. Yissel Pimentel svar

  Men jag registrerade mig i morse med 10 dollar och nu kan jag inte komma in.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Yissel, Prosperi.Academy är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 8. lida svar

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lida, Prosperi.Academy är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *