✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Profxmarket opinion

⭐ Åsikter och information om Profxmarket-mäklaren ⭐

¿Är Profxmarket-mäklaren (även känd som profxmarket.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Profxmarket pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Profxmarket? Profxmarket är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Coins Exchange LTD (befintlig).

✔️ Var är den baserad? Profxmarket är baserat i: den nämner att vara baserad i Storbritannien, men det finns ingen information som bekräftar detta, varför vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Profxmarket-mäklaren nämner FCA-reglering, men detta är helt falskt, denna mäklare förekommer inte i organets registreringslista.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Profxmarkets webbplats
Profxmarkets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Profxmarket erbjuder. När det gäller Profxmarket märker vi att det har 3 olika typer av planer: Standardplan, Silverplan och Guldplan.

🔹 Standardplan: minsta första insättning på 250 €, avkastning 0.6 – 1 % dagligen.

🔹 Silverplan: minsta första insättning på 10.000 €, avkastning 1 – 1.5 % dagligen.

🔹 Guldplan: minsta första insättning på 50.000 €, avkastning 1.5 – 2.5 % dagligen.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: live-diagram, lite information om produkterna och tjänsterna det erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

 

✳️ Profxmarket-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +44 016 148 53980

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: profxmarket.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Profxmarket-betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om profxmarket vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Profxmarket säkert? Hur pålitlig är Profxmarket? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Profxmarket.

Update Uppdatering från juli 2021: FSMA, belgisk finansregulator, har anmält Profxmarket på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FSMA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av profxmarket? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (12 röster)

2 kommentarer om «Profxmarket – profxmarket.com»

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marco, denna mäklare som heter PROFXMARKET är en bluff, FSMA (Financial Regulator of Belgium) har rapporterat PROFXMARKET för bedrägliga aktiviteter (Se länk ), är det inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare.

   Det är en SCAM och ger inte tillbaka pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *