✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Profx Academy PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Profx Academy. Är Profx Academy trading utbildningsplattform (med profx.academy webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Profx Academy är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetNämner att vara en del av HIGH STREET MARKETS LTD
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+447456416930
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 HemsidaProfx Academy.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstyppedagogisk plattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+447456416930


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av paket som Profx Academy erbjuder; De är uppdelade i 3 paket. Här är en tabell med lite mer information om lägsta insättningar per typ av paket.

TYP AV PAKETMINIMAL UNDERVISNING
Viktigt paket$249.00
Avancerat paket$499.00
Akademiskt paket$999.00

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Profx Academy hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "profx.academy" registrerades den 01 maj 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte lyckats hitta "HIGH STREET MARKETS LTD" i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩

⭐ Åsikter från Profx Academy:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Jag förstår att det är ett oreglerat företag. Det är dock inte relevant eftersom det är en utbildningsplattform.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "profx.academy" var registrerad den 01 maj 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det nämns att tillhöra ett företag HIGH STREET MARKETS LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Profx Academy?:

Profx Academy, trots sitt anspråk på att vara en pålitlig akademi, presenterar ett antal element som väcker betydande tvivel angående dess legitimitet och trovärdighet. En av de första punkterna som skapar misstankar angående dess placering i Storbritannien. Bristen på tydlighet och transparens kring akademins faktiska inriktning väcker frågor om sanningshalten i den information som tillhandahålls, en avgörande aspekt när det gäller att lita på en utbildnings- eller finansiell enhet.

En annan relevant oro är det senaste framträdandet av Profx Academy, som går tillbaka till den 01 maj 2023. Akademins korta historia kan vara en anledning till försiktighet, eftersom investerare tenderar att föredra institutioner med en bevisad meritlista och ett rykte som etablerats över tid. Brist på erfarenhet kan tyda på en brist på meritlista och påtagliga resultat för att stödja påståenden om tillförlitlighet.

Dessutom förvärras situationen av att Profx Academy står inför ett klagomål från tillsynsmyndigheten FCA, den brittiska finansmyndigheten, specifikt för bedräglig verksamhet. Detta formella klagomål är en allvarlig indikator och tyder på att det har gjorts undersökningar och fynd som stöder betydande oro över akademins praxis. FCA, som en erkänd tillsynsmyndighet, har en avgörande roll för att skydda investerare och finansmarknadens integritet. I ljuset av dessa oroande röda flaggor rekommenderas det starkt att hålla sig borta från Profx Academy.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering december 2023: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Profx Academy.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Profx Academy:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Profx Academy:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Profx Academy?

Profx Academy är en utbildningsplattform, en handelsakademi.

Är Profx Academy en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Profx Academy pålitlig?

Profx Academy är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Profx Academy?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (476 röster)

2 kommentarer om «»

 1. Tania svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tania, det är en BLUFFERING, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *