✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Pro GenesisMining recension

⭐ Åsikter och information om Pro GenesisMining-mäklaren ⭐

¿Är Pro GenesisMining-mäklaren (även känd som pro-genesismining.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Pro GenesisMining pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Pro GenesisMining? Pro GenesisMining är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är den baserad? Pro GenesisMining är baserat i: Storbritannien, men denna information är falsk eftersom de inte har några regler i landet.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Pro GenesisMining-mäklaren nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Pro GenesisMining webbplats
Pro GenesisMining webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Pro GenesisMining erbjuder. När det gäller Pro GenesisMining märker vi att det har 4 olika typer av konton/planer: Vanligt konto, Prioritetskonto, VIP-konto och VVIP-konto.

🔹 Vanligt konto- Minsta initiala insättning på $ 500, 24 timmar, 3 gånger.

🔹 Prioritetskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 24 timmar, 3 gånger.

🔹 VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 5.000, 24 timmar 250%, för 3 gånger.

🔹 VVIP-konto: minsta initiala insättning på $ 100.000 300, månadsvis 4%, för XNUMX gånger.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring till några grundläggande begrepp i handelsvärlden, FAQ -sektionen, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Funktioner i Pro GenesisMining ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 1 (508) 505 4763

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: progenesismining.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Pro GenesisMining Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Pro Genesis Mining vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Pro GenesisMining säker? Hur pålitlig är Pro GenesisMining? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Pro GenesisMining.

❗ Observera: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Pro GenesisMining är nära kopplat till KryptoPro gruvdrift, ett bedrägligt företag som anklagas för att bedra många människor.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Pro Genesis Mining? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (189 röster)

2 kommentarer om «Pro GenesisMining – pro-genesismining.com»

 1. vanessa svar

  De är bedragare utan tvekan, vet du hur jag kan få tillbaka mina pengar?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Vanessa, denna mäklare heter Pro GenesisMining är en bluff, har många investerare rapporterat Pro GenesisMining för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *