PRO-kryptovalutor eller ANTI-kryptokurser

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

I världen finns det två positioner kring kryptovalutor, de som är för och de som är emot dem. Var och en av dessa grupper får ett namn, både Pro-kryptovalutor och Antikryptovalutor enligt det stöd de ger dem.

Här kommer vi att försöka analysera var och en av dessa gruppers positioner så att vi ser, vilket är det bästa eller åtminstone det som kan vara rätt. På samma sätt, om du tror att du kan identifiera dig med någon av dessa positioner, kan du nu göra det 100% och veta att det finns fler människor som tänker som du.

Vad är Pro Cryptocurrency? ✨

Pro-kryptovalutor är människor som fullt ut stöder kryptovalutor, precis som du gör med ditt fotbollslag, F1-team eller favoritartist. De tror att allt är perfekt i den här världen och det finns inga problem med kryptovalutor.

Vissa experter anser till och med att de är fanatiker, eftersom deras kärlek till virtuella valutor förvandlas till ett slags fanatism. De tror att framtiden är i kryptovalutor och att kryptokurvor snart kommer att ersätta pengar som vi känner till.

 

för

Vad är antikryptovalutor? ✨

Å andra sidan har vi Anti Cryptocurrency, en grupp människor som har en helt motsatt vision till Pro Cryptocurrency. Och är det De tror att dessa digitala valutor är inget annat än en bluff som inte har någon verklig näring och som förr eller senare kommer att reduceras till spillror.

På samma sätt tror de att det bara är en spekulativ bubbla som, som hände 2008 med kredit, kommer att explodera och utlösa en kris. De är helt misstänksamma mot tekniker som Blockchain som de anser vara en form av bluff som det är bättre att inte vara en del av.

Pro-kryptovalutor: Intressanta punkter du borde veta✨

Båda sidorna av myntet har rätt på vissa punkter, liksom rätten att uttrycka sina argument. Därefter analyserar vi vad som är höjdpunkterna i Pro Cryptocurrency enligt experter.

  • Framtiden för kryptovalutor

Utan tvekan är detta en av de starkaste punkterna, eftersom många analytiker drar slutsatsen att kryptovalutor på ett eller annat sätt kommer att vara pengarnas framtid. Detta beror på de fördelar de erbjuder jämfört med konventionella pengar som att inte ha en centralisering och vara säkrare i transaktioner.

Naturligtvis, som allt annat, borde vi inte lita på 100%, för att bli framtiden är det nödvändigt att överväga att instabilitet eller volatilitet är en punkt som ska lösas. Ändå förväntar han sig att dessa valutors roll blir alltmer relevant.

  • Blockchain Technology

En av anledningarna till att det finns så många förespråkare för denna typ av kryptovaluta är användningen av Blockchain-teknik. Ja, den så kallade blockchain representerar en poäng för virtuella valutor för alla fördelar som detta medför för bankverksamhet.

Det är inte bara säkrare och svårare att bryta, det skapar också praktiskt taget outplånliga poster som backas upp av samma noder i kedjan. En annan stor fördel är att Blockchain kan anpassas perfekt till olika typer av användningsområden, allt från offentliga kryptovalutor till deras användning i privata företag.

  • Ökad användning

Kanske är det den punkt som genererar mest kontrovers, eftersom vi å ena sidan har de som försvarar det och de som förnekar det. Och det är att ett av problemen med kryptovalutor, tillsammans med volatilitet, är den begränsade användningen av dessa valutor.

Lyckligtvis görs hårt arbete för att utöka användningen av kryptovalutor, vilket visas av vissa företag som accepterar dessa virtuella valutor som betalningsform. Även PayPal, en av de största betalningsbehandlarna i världen, har börjat utveckla teknik för att stödja den på sin plattform.

➡ Antikryptovalutor: Intressanta punkter som du borde veta✨

Det är alltid bra att känna motståndarens åsikt så att vi inte kan ignorera dessa punkter. Här kommer vi att berätta vad som är de viktigaste argumenten mot att Anti Cryptocurrency har runt dessa virtuella valutor.

 

för

 

  • Dess mångsidighet

Många av dessa mynt accepteras inte i de flesta butiker, och de kan bara användas under vissa förhållanden. Många andra är inte ens användbara för betalning av tjänster så de är bara begränsade till investeringar, vilket i hög grad begränsar deras användning och gör dem bara tillbehör.

Även om försök görs för att vända denna situation, De flesta antikryptovalutor är överens om att de är mycket långsamma så att de inte kan hålla jämna steg med marknadens tillväxttakt. Det är därför de är emot att köpa dessa mynt, eftersom de för dem inte är till någon nytta.

  • Volatiliteten

En annan av de vanligaste nackdelarna som vi kan hitta är det faktum att kryptovalutans volatilitet är mycket hög. Ja, de har inte ett stabilt värde, men det fluktuerar vanligtvis mycket, vilket gör att människor tappar sina pengar.

Vid ett tillfälle kan en kryptovaluta vara på himlen och över natten, sjunka.. Många experter tillskriver denna instabilitet eller volatilitet kryptovalutornas natur, liksom det faktum att de inte stöds av en annan tillgång, vilket är fallet med riktiga pengar.

  • säkerhet

Trots det faktum att Blockchain verkar vara mycket säkert, finns det vissa tvivel kring det, vilket gör att Anti Cryptocurrency ifrågasätter dess säkerhet. Faktum är att det finns fall som stöder denna typ av problem, såsom hack och dataläckage.

Det är därför som antikryptovalutorna anser att kryptovalutor och deras teknik ännu inte är säkra och tillförlitliga för att fungera där. Vad mer, Det finns mycket osäkerhet när det gäller operatörer eller mellanhänder, eftersom det har förekommit många fall av bedrägerier och stöld.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *