✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR privat förmögenhetsförvaltning PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Private Wealth Management. Är kapitalförvaltning/fondmäklare Private Wealth Management (med webbplats pwm.hk) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Private Wealth Management är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressHong Kong
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon +852 300 85 680
📧 E-postadress [e-postskyddad][e-postskyddad]
🌐 Hemsidapwm.hk
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKort, e-plånböcker, banköverföring
Företagstypkapitalförvaltning/investeringsfondmäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

 +852 300 85 680


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Private Wealth Management erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Webbplats för Private Wealth Management
 • Webbplatsens ålder: Vi kunde inte hitta registreringsdatumet för domänen "pwm.hk". Det vill säga att det är en hemsida som vi inte vet om den är väldigt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE OM Private Wealth Management:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de är belägna i Hong Kong, men jag misstänker att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar att du vidtar extrema försiktighetsåtgärder.

2) Företaget nämner inte några regler eller detaljerar sin regulatoriska status. Därför förstår jag att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Vi har inte lyckats hitta registreringsdatumet för domänen "pwm.hk", vilket innebär att vi inte kan avgöra om den är väldigt gammal eller inte.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive SFC (Securities and Futures Commission) i Hong Kong och CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Private Wealth Management?:

Private Wealth Management säger sig vara belägen i Hong Kong, men det finns misstankar om att han kanske försöker lura om sin verkliga plats. Denna brist på öppenhet är oroande och föreslår att extrema åtgärder måste vidtas försiktighetsåtgärder när man överväger någon relation med detta företag.

Bolaget nämner inga reglering Den beskriver inte heller dess tillsynsstatus, vilket indikerar att det är ett företag INTE REGLERAD. Denna brist på reglering ökar avsevärt riskerna för investerare, eftersom det inte finns några garantier för att företaget uppfyller de standarder som krävs för att skydda klientmedel. ❗️

Dessutom har vi inte kunnat hitta registreringsdatumet för domänen “pwm.hk”, vilket gör det omöjligt att avgöra om företaget är mycket gammalt eller inte. Men deras dåligt rykte på internet, vilket framgår av flera kundklagomål och klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som Hong Kong SFC och CNMV, belyser bristen på säkerhet y pålitlighet av denna verksamhet. Det är avgörande att vara försiktig när man överväger någon typ av partnerskap med Private Wealth Management. 🔍


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2021: SFC, Hongkongs finansregulator, har rapporterat Private Wealth Management på grund av bedrägliga aktiviteter.

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Private Wealth Management.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Private Wealth Management:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återfå dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Privat förmögenhetsförvaltning:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Private Wealth Management?

Private Wealth Management är en mäklare för förvaltning av tillgångar/investeringsfonder.

Är Private Wealth Management en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Private Wealth Management pålitlig?

Private Wealth Management är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Private Wealth Management?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «ÄR privat förmögenhetsförvaltning PÅlitlig? Åsikter»

 1. Luft svar

  Detta företag är bedrägligt. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Aria, Private Wealth Management (HK) är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnar tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte är REGLERAD.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *