✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR PrimaxProtrades PÅlitlig? Åsikter

I denna analys kommer jag att utvärdera PrimaxProtrades, en kryptovalutamäklare som verkar via sin webbplats primaxprotrades.com. Är denna mäklare verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att noggrant undersöka PrimaxProtrades för att ge dig en korrekt utvärdering.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att PrimaxProtrades är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
FöretagstypKryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressUSA
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 26 mars 2023 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidaprimaxprotrades.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+1 (707) 395-8476 – Whatsapp: (123) 123-4567
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+1 (707) 395-8476 – Whatsapp: (123) 123-4567


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

PrimaxProtrades erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

PrimaxProtrades hemsida
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen "primaxprotrades.com" registrerades den 26 mars 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ YTTRANDE OM PrimaxProtrades:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Även om företaget påstår sig vara lokaliserat i USA, har jag mina tvivel om sanningshalten i denna information. Jag rekommenderar att vara extremt försiktig med detta.

2) Bolaget lämnar ingen information om sin reglering eller någon typ av tillsyn. Detta tyder på att det fungerar utan reglering, vilket är en anledning till oro.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "primaxprotrades.com" registrerades den 26 mars 2023. Den är väldigt ny.

5) Företagets påståenden om dess höga lönsamhetsprocent, som upp till 90 % med hjälp av sin binära optionerrobot, verkar överdrivna och orealistiska. Det är viktigt att vara skeptisk till sådana löften.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat, det nämner inte vilket företag det tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM PrimaxProtrades?:

Trots att de hävdar att de är baserade i USA är äktheten av detta uttalande tveksamt. Det är klokt att vara extra försiktig när man överväger affärsrelationer med detta företag. Akta dig för PrimaxProtrades!

Avsaknaden av information om deras reglering eller tillsyn är oroande och tyder på att de kan verka utanför någon lagstadgad kontroll. Denna öppenhetsklyfta väcker allvarliga farhågor om säkerheten för dina fonder och integriteten hos dina affärsmetoder.

Dessutom väcker det negativa rykte de har samlat på sig online, tillsammans med deras senaste inträde på marknaden sedan de registrerade sin domän i mars 2023, betydande tvivel om deras tillförlitlighet och stabilitet. Inför sådana röda flaggor är det avgörande att fortsätta med extrem försiktighet och noggrant analysera alla investeringsförslag relaterade till PrimaxProtrades.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN PrimaxProtrades:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING PrimaxProtrades:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är PrimaxProtrades?

PrimaxProtrades presenterar sig som en mäklare specialiserad på investeringar i kryptovaluta.

Är PrimaxProtrades en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är PrimaxProtrades pålitlig?

PrimaxProtrades är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från PrimaxProtrades?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (464 röster)

2 kommentarer om «ÄR PrimaxProtrades PÅlitlig? Åsikter»

 1. Ava svar

  Detta företag kommer inte att tillåta uttag. De lurade min far, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ava, PrimaxProtrades är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *