✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

PremierTradeX recension

⭐ Åsikter och information om PremierTradeX-mäklaren ⭐

¿Är PremierTradeX-mäklare (även känd som premiertradex.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är PremierTradeX pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är PremierTradeX? PremierTradeX är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: BO TradeFinacials Ltd och PremierTradeX Global Financial Services Limited (det finns inga exakta registreringsuppgifter).

✔️ Var är den baserad? PremierTradeX är baserat på: Cypern (förmodligen falskt eftersom det inte indikerar registrering).

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, PremierTradeX-mäklaren nämner regleringen av CySEC, SBC och FCA, men detta kan inte vara sant eftersom det inte är registrerat i de länder som dessa organ tillhör.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

PremierTradeX webbplats
PremierTradeX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som PremierTradeX erbjuder. När det gäller PremierTradeX märker vi att det har 3 olika typer av planer: Basic Plan, Gold Plan och Platinum Plan.

🔹 Grundläggande konto: minsta första insättning på $500, full tillgång till alla funktioner, 20 % daglig vinst, uttag på mindre än 48 timmar, personlig kontoansvarig, varaktighet 7 dagar.

🔹 Guldkonto: minsta första insättning på $10.001, full tillgång till alla funktioner, 25 % daglig vinst, uttag på mindre än 48 timmar, personlig kontoansvarig, varaktighet 7 dagar.

🔹 Platinakonto: minsta första insättning på $20.001 50, full tillgång till alla funktioner, 48 % daglig vinst, uttag på mindre än 1 timmar, personlig kontoansvarig, varaktighet XNUMX månad.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de produkter det erbjuder, live-diagram, FAQ-avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ PremierTradeX-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +16049019759

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: premiertradex.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ PremierTradeX-betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare med misstänkta regler plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Cypern)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om PremierTradeX vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är PremierTradeX säkert? Hur pålitlig är PremierTradeX? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om PremierTradeX.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av PremierTradeX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (227 röster)

2 kommentarer om «PremierTradeX – premiertradex.com»

 1. Bryan svar

  Hej, jag investerade med detta investeringsföretag och nu svarar ingen på mina meddelanden.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Bryan, denna mäklare heter PremierTradeX är en bluff, har många investerare rapporterat PremierTradeX för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *