✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR poy-trade.com PÅlitlig? Åsikter

I den här artikeln kommer vi att granska poy-trade.com. Är det säkert att investera dina pengar hos mäklaren med fastigheter, råvaror, olja och gas och kryptovaluta? poy-trade.com (poy-trade.com webbplats)? Vi kommer noggrant att utvärdera detta företag för att fastställa dess tillförlitlighet.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att poy-trade.com är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
Företagstypmäklare av fastigheter, råvaror, olja och gas och kryptovaluta
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidapoy-trade.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 18 mars 2024 (mycket nyligen)
📧 E-post[e-postskyddad]
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som poy-trade.com erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
POY STARTPLAN$50
POY GRUNDPLAN$1000
POY VIP-PLAN$5,000
POY EXPERT PLAN$10,000
POY EXECUTIVE PLAN$50,000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

poy-trade.com webbplats
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen “poy-trade.com” registrerades den 18 mars 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ YTTRANDE OM poy-trade.com:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

2) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): FCA, Storbritanniens finansmyndighet. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “poy-trade.com” registrerades den 18 mars 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

6) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

”För att vara ärlig skulle jag inte investera i ett sådant företag: det är inte reglerat och nämner inte vilken enhet det tillhör. Ärligt talat kan jag inte rekommendera ett företag med dessa egenskaper.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM poy-trade.com?:

Poy-Trade.com, en nyetablerad investeringsplattform, presenterar flera oroande aspekter som investerare bör överväga innan de engagerar sig. För det första lämnar företaget ingen information om sin reglering, vilket tyder på att det är ett oreglerat företag. Bristen på reglering väcker allvarliga frågor om dess transparens och engagemang för regleringar inom finanssektorn, vilket kan lämna investerare i en utsatt position.

Dessutom har Poy-Trade.com rapporterats av FCA, den brittiska finansmyndigheten, som lyfter fram dess tvivelaktiga tillförlitlighet och säkerhet. Företagets rykte online är särskilt negativt, med många kundklagomål. Den plats företaget nämner, Storbritannien, är också tveksam, vilket kan tyda på ett försök att lura dess verkliga plats. Dessa varningsskyltar bör beaktas av alla potentiella investerare som överväger att handla med denna plattform.

Slutligen verkar löftet om höga lönsamhetsprocenter som Poy-Trade.com nämner för bra för att vara sant. Överdriften i dagliga vinstsatser är en tydlig indikation på möjliga vilseledande metoder. Med tanke på dessa faktorer är det avgörande att investerare iakttar extrem försiktighet och letar efter mer tillförlitliga och transparenta alternativ innan de binder sina medel. 🚨⚠️


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har rapporterat poy-trade.com.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN poy-trade.com:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TILL poy-trade.com:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är poy-trade.com?

poy-trade.com är en investeringsmäklare som erbjuder tjänster inom fastigheter, råvaror, olja och gas och kryptovalutor.

Är poy-trade.com en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är poy-trade.com pålitlig?

poy-trade.com är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från poy-trade.com?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (439 röster)

2 kommentarer om «ÄR poy-trade.com PÅlitlig? Åsikter»

 1. Ava svar

  Denna mäklare är INTE PÅlitlig. Det är sant, jag kunde inte dra mig tillbaka, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Ava, poy-trade.com es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *