✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Popters åsikt

Åsikter och information om Popter-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Popter-mäklaren (även känd som popter.eu)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Popter-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Pop in trading LTD.

Popter är baserad på: De påstår sig vara i Storbritannien, men denna information är inte sann, eftersom den inte är registrerad.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner Popter-mäklaren att regleras av FCA, men det är helt falskt.

Popters webbplats
Popters webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Popter erbjuder. När det gäller Popter märker vi att det har 3 olika planer eller kontotyper: Standardkonto, Silverkonto och Guldkonto.

Standardkonto: minsta första insättning €500, maximalt 5 anslutna börser, daglig vinst 0.6 – 1%.

Silverkonto: minsta första insättning €10.000, maximalt 10 anslutna börser, daglig vinst 1 – 1.5%.

Guldkonto: minsta första insättning €50.000 25, maximalt +1.5 anslutna börser, daglig vinst 2.5 – XNUMX %.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: Popter-plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som Popter erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, nyheter om finansiella händelser, inte verkligen mycket mer.

 

Popter funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442037693072

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: popter.eu

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Popter-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Därför att? Det är en oreglerad mäklare som försöker utge sig själv som en legitim sådan, vi vet inte vilket land den verkligen verkar från, å andra sidan, när vi sökte information och andra recensioner om Popter hittade vi flera negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av popter? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Popter – popter.eu»

 1. diego svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Diego, Popter är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *