✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR POM-OC PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera POM-OC. Är POM-OC lånemäklaren (med webbplatsen pom-oc.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att POM-OC är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstyplåneförmedlare
🏛 företagetInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 3 december 2023 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressÖsterrike
🌐 Hemsidapom-oc.com
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
☎️ Telefon+4915510689377
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+4915510689377


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

POM-OC erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

POM-OC webbplats
 • Som jag nämnt ovan hänvisar företaget inte till några regler, vilket får mig att tro att det förmodligen är oreglerat. 🚩
 • Webbplatsen anger inte vem den tillhör, vilket visar en anmärkningsvärd brist på transparens i viktiga data. 🚩
 • Webbplatsens ålder: Domänen "pom-oc.com" registrerades den 3 december 2023, vilket indikerar att det är en ganska ny webbplats. 🚩

⭐POM-OC Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget påstår sig vara beläget i Österrike, men jag misstänker att de kan vara vilseledande om sin verkliga plats. Jag rekommenderar att du är extremt försiktig.

2) Bolaget nämner inte att vara reglerat och lämnar inte heller information om sin reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde, verifierade jag att domänen "pom-oc.com" registrerades den 3 december 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att erbjuda ett onlinelån med en ränta på 3 % i belopp från 5.000 50.000.000 € till XNUMX XNUMX XNUMX €. Detta erbjudande verkar för bra för att vara sant och väcker frågor.

6) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM POM-OC?:

POM-OC presenterar flera varningssignaler som väcker allvarliga farhågor om dess legitimitet. För det första anger inte webbplatsen vem den tillhör, vilket visar en anmärkningsvärd brist på öppenhet på avgörande data. Dessutom hävdar företaget att det finns i Österrike, men det finns en misstanke om att denna information kan vara falsk, vilket tyder på en ev bedrägeri om dess verkliga plats. Det rekommenderas att ha extrem försiktighet.

Företaget nämner inte att vara reglerat eller lämnar information om sin reglering, vilket indikerar att det är ett företag INTE REGLERAD. Denna brist på tillsyn ökar riskerna för kunderna avsevärt. Förutom, POM-OC verkar ha väldigt lilla antiken eller bana, eftersom domänen "pom-oc.com" nyligen registrerades, den December 3 2023. Företaget har också en mycket dåligt rykte på internet, med många Kundens klagomål, vilket förstärker den negativa uppfattningen.

POM-OC nämner att erbjuda en lån online med en takt på 3% i mängder från €5.000 till €50.000.000, ett erbjudande som verkar för bra för att vara sant och genererar tvivel. Vidare har företaget fördömts av viktiga finansiella tillsynsmyndigheter som t.ex BaFin och Federal Superintendentency of Financial Supervision, vilket gör det till ett företag mycket osäkert. Med tanke på denna serie av varningsskyltar, är det avgörande att träna extrem försiktighet när man överväger eventuell interaktion med POM-OC.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt POM-OC.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN POM-OC:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA POM-OC:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är POM-OC?

POM-OC är en investeringsmäklare som specialiserat sig på att erbjuda finansiella lån. Tjänsten inkluderar en mängd olika finansieringsalternativ, allt från små belopp till stora summor, lovande konkurrenskraftiga räntor och attraktiva villkor för att attrahera investerare och låntagare.

Är POM-OC en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är POM-OC pålitlig?

POM-OC är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från POM-OC?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (113 röster)

2 kommentarer om «ÄR POM-OC PÅlitlig? Åsikter»

 1. Hugo svar

  Denna mäklare är INTE PÅlitlig. De lurade mig och min man, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Hugo, POM-OC es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *