✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR fickmått PÅlitligt? Åsikter

I denna detaljerade analys kommer vi att noggrant utforska Pocket Measure, en mäklare specialiserad på kryptovalutor, valuta och pensionsfonder, med sin webbplats på pocketmeasure.com. Kan du verkligen lita på att det här företaget investerar dina pengar på ett säkert sätt? Genom en grundlig granskning kommer vi att utvärdera tillförlitligheten och säkerheten för Pocket Measure som investeringsmäklare, och lyfta fram de försiktighetsåtgärder du bör överväga innan du fattar några ekonomiska beslut med denna enhet.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Pocket Measure är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypKryptovaluta-, valuta- och pensionsfondmäklare
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidapocketmeasure.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 8 februari 2023 (mycket nyligen)
📧 E-post [e-postskyddad]
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företagets brist på kontakttelefonnummer är oroande. Den här typen av situationer är inte vanliga och förtjänar noggrant övervägande.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer/konton som Pocket Measure erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
STARTPLAN $100
STANDARDPLAN$5,000 
PROFESSIONELL PLAN$10,000 
OBEGRÄNSAD PLAN$20,000 

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Pocket Measure hemsida
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen "pocketmeasure.com" registrerades den 8 februari 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ Åsikter om fickmått:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Schweiz, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "pocketmeasure.com" registrerades den 8 februari 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt. Omnämnanden genererar upp till 9,5% lönsamhet upp till 5 dagar.

6) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): finma, schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Fickmått?:

Pocket Measure, en mäklare som förmodligen verkar från Schweiz, väcker allvarliga tvivel om dess transparens och tillförlitlighet. Påståendet om dess plats ger upphov till misstankar om försök att vilseleda kunder, vilket tyder på att man måste vara extremt försiktig när man överväger affärsrelationer med detta företag.

Också, förstärker utelämnandet av all information om dess regler uppfattningen att Pocket Measure är ett OREGLERAD bolag. Denna brist på reglering ökar riskerna för investerare genom att inte ha det adekvata skydd som tillhandahålls av finansiella tillsynsorgan. Frånvaron av regleringsåtgärder representerar en larmsignal angående säkerheten för investeringar och skyddet av klientmedel.

Rsenaste åldern för domänen "pocketmeasure.com", registrerad den 8 februari 2023, väcker frågor om företagets erfarenhet och meritlista på marknaden. Denna relativa nyhet tyder på en brist på erfarenhet som skulle kunna påverka tillförlitligheten och stabiliteten för Pocket Measure som en investeringsenhet negativt. Förutom negativt rykte på internet Med stöd av kundklagomål och klagomål till finansiella tillsynsmyndigheter som FINMA, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden, understryker den behovet av att vara försiktig när man överväger alla typer av transaktioner med detta företag. De Överdrivna löften om att generera lönsamhet, som de förmodade 9,5 % på bara 5 dagar, väcker tvivel om Pocket Measures trovärdighet och transparens.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la finma, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden, har fördömt Pocket Measure.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Fickmått:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORT Fickmått:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Pocket Measure?

Pocket Measure är en investeringsmäklare som specialiserat sig på att erbjuda förmedlingstjänster inom kryptovalutor, valuta och pensionsfonder.

Är Pocket Measure en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Pocket Measure pålitligt?

Pocket Measure är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Pocket Measure?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (175 röster)

2 kommentarer om «ÄR fickmått PÅlitligt? Åsikter»

 1. Karen svar

  Det här företaget får aldrig dina pengar. Jag säger dig av EGEN erfarenhet, de stjäl allt du skickar! Gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Karen, Pocket Measure är en BUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *