✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR det en spelare PÅLITLIG? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera spelaren. Är fondmäklarspelaren (med player.co-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

I denna analys kommer jag tydligt att berätta min åsikt om mäklarspelaren, nedan kan du hitta min fullständiga åsikt.


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetImployapp Limited 
🌍 AdressFox Court, 14 Gray's Inn Road, London, Storbritannien
📄 registreringRegistrerad i England och Wales (11376064)
🛡️ RegelsmärtaOmnämnanden regleras av FCA (986360)
☎️ Telefon020 4525 6823 – 0330 822 1876 – 020 4587 9129
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidaplayer.co
💬 ChatNej
Företagstypfondförmedlare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

020 4525 6823 – 0330 822 1876 – 020 4587 9129


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som spelaren erbjuder; När det gäller denna mäklare nämner mäklaren ingen information om att ha olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

spelarens hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "playter.co" registrerades den 22 december 2020. Det vill säga att det är en webbplats som är väldigt, väldigt gammal.
 • Webbplatsen nämner vilket eller vilka företag den tillhör: Imployapp Limited.
 • Företaget nämner tydligt var det är reglerat, så det är en information som gör mig lugn. Företaget är 100 % transparent.

⭐ SPELARENS Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är väldigt tydligt med sin verkliga plats: Storbritannien.

2) player nämner också var det är reglerat: det regleras av FCA.

3) Företagets hemsida, dess domän, registrerades på följande datum: 22 december 2022. Det lämnar mig lugn att den är gammal.

4) Företaget har ett utmärkt rykte på internet. Jag har inga klagomål angående detta.

5) Företagets handelsplattform är faktiskt väldigt bra liksom spelarstödet. Detta är uppgifter som också gör mig nöjd.

”Efter att ha genomfört en djupgående analys av Playter tycker jag att det är ett seriöst företag. Hittills har jag inte upptäckt några tecken på bluff. På samma sätt föreslår jag att du är försiktig. Kom ihåg att de allra flesta handlare förlorar sina pengar på investeringar.”


Börja arbeta

💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM spelare?

player verkar vara en mäklare som verkar inom regleringsparametrar genom att hävda sig vara reglerad av FCA och registrerad i England och Wales. Dess ålder sedan december 2020 tyder på en etablerad närvaro på marknaden, med stöd av identifieringen av företaget som äger det, Imployapp Limited. Denna transparens i ägandet ger en viss nivå av förtroende för din verksamhet, vilket ger investerare större klarhet om vem de har att göra med.

Även om inga negativa recensioner har hittats om playter än så länge är det viktigt att vara försiktig när du överväger någon investering. Även om reglering och transparens är positiva aspekter, finns det alltid en inneboende risk i alla investeringsaktiviteter. Investerare bör göra sin egen omfattande forskning och noggrant utvärdera sina alternativ innan de fattar några större ekonomiska beslut.

På det hela taget kan player vara ett gångbart alternativ för de som söker investeringsmöjligheter, särskilt med tanke på dess uppenbara efterlevnad av regler och öppenhet angående ägande och drift. Potentiella investerare rekommenderas dock att fortsätta övervaka mäklarens rykte och prestanda och vara beredda att justera sina strategier efter behov för att mildra eventuella risker.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Senaste uppdateringarna: Sanningen är att jag för tillfället inte har några uppdateringar att lägga till i denna recension.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN spelare:

Om det du letar efter är att ta ut eller kräva pengar från spelaren kommer jag att förklara steg för steg vad du ska göra:

 1. Begär uttag av ditt kapital via plattformen
 2. Om du inte kan, fråga din kontaktperson eller företagsrådgivare om hjälp
 3. Starta uttaget av dina pengar

Genom att följa dessa enkla steg bör du kunna ta ut ditt kapital. Om du hittar några svårigheter lämna mig en kommentar så hjälper jag dig gärna.


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är spelare?

playter är en mäklare som gör det enkelt för presentatörer och handelsmäklare att hjälpa sina kunder att snabbt och enkelt få tillgång till playterfondens finansiering. Denna plattform fungerar som en mellanhand som effektiviserar processen för att erhålla finansiering för kunder, vilket gör att de kan få tillgång till spelarfonder effektivt.

Är det en pålitlig spelare?

Enligt min åsikt talar vi om en säker och pålitlig mäklare. Jag tycker att det här är ett seriöst företag.

Är spelare en bluff – är det en bluff?

Som jag berättade ovan i min analys är sanningen att jag tycker att det är ett säkert företag.

Hur öppnar man ett konto hos spelare?

I den här länken kan du öppna ett konto hos spelaren.

Hur stänger jag mitt konto hos spelare?

För att göra detta, kontakta helt enkelt företaget via dess kontaktsektion.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (439 röster)

2 kommentarer om «ÄR SPELARE PÅlitlig? Åsikter»

 1. emma svar

  Denna mäklare låter dig inte ta ut dina pengar. Jag vet eftersom jag har levt det, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Emma, ​​spelaren är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *