✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Bunker yttrande

⭐ Yttranden och information om Bunker-mäklaren ⭐

¿Är Bunker-mäklaren (aka platformbunker.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Bunker pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Bunker? Bunker är en investeringsplattform.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? Bunker bygger på: nämns inte.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Bunker nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

Bunkerwebbplats
Bunkerwebbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bunker erbjuder. När det gäller Bunker hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: det erbjuder inte information om du inte är en registrerad användare, detta berättar om bristen på allvar och transparens i företaget.

 

✳️ Bunkerfunktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: platformbunker.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Bunkerbetyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Bunker vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Bunker Safe? Hur pålitlig är Bunker? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Bunker.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bunker? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Bunker - Plataformabunker.com»

 1. anonym svar

  God morgon. De har inte svarat på meddelandena på länge, jag börjar redan oroa mig och jag är rädd för att bli lurad

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej anonym, den här mäklaren ringde Bunker är en SCAMhar många investerare fördömt Bunker för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *