✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR Pierce Dalton PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget ska jag analysera Pierce Dalton. Är Pierce Dalton Cryptocurrency, CFDs, Forex, Commodities and Shares Platform (med webbplatsen pdiltd.net) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Pierce Dalton är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetPierce Dalton Investments Ltd
🌍 AdressDubai, Förenade Arabemiraten
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaDen nämner att regleras av
LEICodeAE och Emirates Free Zone
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidapdiltd.net
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKredit- och betalkort, kryptovalutor
FöretagstypKryptovalutaplattform, CFD:er,
valuta, aktier och råvaror

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som Pierce Dalton erbjuder; De är uppdelade på 4 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
Konto Mikro$500 
Konto Standard$1,000 
Guldkonto$3,000 
Konto Platina$5,000 

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Pierce Daltons hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”pdiltd.net” registrerades den 25 april 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte lyckats hitta "Pierce Dalton Investments Ltd" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i Dubai, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter av Pierce Dalton:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Dubai, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker regulator som Dubai.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "pdiltd.net" registrerades den 25 april 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera stor lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det nämns felaktigt att det är reglerat i Dubai. Han nämner att han tillhör ett företag Pierce Dalton Investments Ltd som uppenbarligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Pierce Dalton?:

Pierce Daltons påstående om att generera enorm avkastning på sina investeringar väcker betydande tvivel på grund av dess överdrivna karaktär, vilket tyder på möjligheten att det är falsk eller orealistisk information. Dessa typer av överdrifter är ofta röda flaggor i investeringsvärlden.

En annan angående diskrepans är Pierce Daltons påstådda plats i Dubai. Vid ytterligare utvärdering verkar denna information vara ogrundad och kan vara ytterligare ett tecken på bristande transparens från denna plattforms sida. Otydligheten kring företagets faktiska lokalisering väcker frågor om dess legitimitet och tillförlitligheten i den information som tillhandahålls.

Dessutom väcker det ytterligare misstankar att nämna att det är reglerat i LEICodeAE och Emirates Free Zone. Sannheten i denna förordning måste bli föremål för en grundlig undersökning, eftersom bristen på konkreta bevis eller omöjligheten att verifiera nämnda förordning är anledning till oro. Frånvaron av specifika detaljer om tillsynsorgan och bristen på transparens i detta avseende ökar osäkerheten och misstroendet kring Pierce Daltons plattform. Det är tillrådligt att göra omfattande undersökningar, inhämta oberoende åsikter och, om nödvändigt, rådgöra med finansiella rådgivare innan investeringsbeslut fattas med Pierce Dalton eller liknande plattformar. 


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Pierce Dalton:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en stor mychargeback. Här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Pierce Dalton:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Pierce Dalton?

Pierce Dalton är en investeringsplattform inom kryptovalutor, CFD:er, valuta, aktier och råvaror. Utöver dessa investeringsprodukter erbjuder den också utbildningsresurser för investeringar.

Är Pierce Dalton en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Pierce Dalton pålitlig?

Pierce Dalton är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka Pierce Daltons pengar?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapital min återbetalning.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (415 röster)

4 kommentarer om «ÄR Pierce Dalton PÅlitlig? Åsikter»

 1. Tania svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tania, Pierce Dalton är en BUFFARE, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Anonym svar

  God morgon, jag skulle vilja veta om Pierce Dalton-företaget är pålitligt, snälla, det här är länken till deras sida: pdiltd .net/, där de längst ner har LEI-sigill (A Legal Entity Identifier, det är en 17442-teckens identifierare som identifierar de olika juridiska personer som deltar i finansiella transaktioner enligt definitionen av ISO 500) som sa till mig av den anledningen att de är ett pålitligt företag, men jag har fortfarande mina tvivel. Jag har redan investerat 4500 dollar och de fick mig nyligen att ta en typ av lån med Complayance, på 1400 dollar för att operera i en superinvestering förra veckan, jag tackade ja, men nu ber de mig att jag måste betala lånet som det företaget gav mig för att kunna ta ut det jag tjänade på den där fantastiska investeringen som gjordes, där man ska ha tjänat 500 4500 dollar och om jag inte gör en insättning spärrar de mitt konto tillfälligt tills jag betalar det lånet, nu gör jag inte det lita på att mina pengar inte kommer tillbaka om jag betalar det lånet, 10 dollar är inte mycket, men att sätta in XNUMX XNUMX dollar är redan mycket pengar, jag försöker överallt ta reda på om det är pålitligt, men ingen kunde berätta för mig om detta företag är verkligt eller inte, även om de har sin sida och allt. Å andra sidan, kollade sociala nätverk, de öppnade precis sin Instagram-sida förra året (även om jag inte vet om dessa typer av företag hanterar sociala nätverk) och det företaget ska ha varit verksamt i XNUMX år, det verkade väldigt konstigt för mig . Jag ser fram emot din hjälp och tack så mycket på förhand. Hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Anonym, Pierce Dalton är en BUFFARE, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *