✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

Peyton Holdings åsikt

Åsikter och information om Peyton Holdings-mäklaren

¿Är mäklaren Peyton Holdings (aka peytonholdings.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Peyton Holdings pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Peyton Holdings? Peyton Holdings är en mäklare av: fondförvaltning och finansiella tjänster.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är den baserad? Peyton Holdings bygger på: den nämner att ha kontor i USA och Storbritannien, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi anser att det är en falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Peyton Holdings nämner inget om att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi har fått veta att den faktiska platsen är: Zon 9, Guatemala och att namnet på företaget som tar emot pengarna är Breslau Consultants Guatemala sa de cv.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Peyton Holdings webbplats
Peyton Holdings webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Peyton Holdings erbjuder. När det gäller Peyton Holdings hittade vi ingen information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: en förklaring av de marknader där det verkar och tjänster det erbjuder, inte mycket annat.

✳️ Peyton Holdings funktioner ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: +44 2030514668 | +1 3474489191

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: peytonholdings.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

Peyton Holdings värdering

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Peyton Holdings vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Peyton Holdings säkert? Hur pålitlig är Peyton Holdings? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Peyton Holdings.

❗ Observera: Peyton Holdings är kopplad till Capton Holdings y Continental XR som är företag med ett stort antal klagomål, klagomål från tillsynsmyndigheter och anklagelser om bedrägeri och att inte låta sina kunder ta ut pengar

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Peyton Holdings? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (407 röster)

122 kommentarer på “Peyton Holdings - peytonholdings.com"

 1. Alfred svar

  det nya namnet på dessa bedragare är capton holdings se upp

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alfredo, Peyton Holdings låtsades vara en mäklare när det i själva verket är ett digitalt marknadsföringsföretag.

   Nu kan du göra anspråk på dina pengar eller anmäla dem till polisen i ditt land och lämna in en stämningsansökan med advokater, de från Capton Holdings finns i GUATEMALA, nu har vi kunskap om dessa tjuvars kontor, se adressen HÄR (SCENIA-byggnaden, km 16.5 Carretera a El Salvador kontor 401-402).

   Du kan komma för att få tillbaka pengarna som dessa säljare och deras chefer har lurat, från dessa kontor har dessa tjuvar lurat tusentals ärliga människor och vi hoppas att rättvisans fulla tyngd kommer att falla på dem och att de alla snart hamnar i fängelse, nu har vi alla lokaliserade, när de lämnar sitt kontor ber vi någon att ta bilder på dem för att publicera dem, om de skickar dem till oss kommer vi att ladda upp dem på webben.

   Vi kommer att granska informationen du ger oss och uppdatera uppgifterna i en ny recension.

   Tack för att du skrev.

   Hälsningar.

 2. Peter Rodriguez svar

  TACK!! Jag hade mina tvivel först om pengaåtervinningstjänsten, naturligtvis, när de lurar dig är du lite malplacerad eller misstroende, men de är väldigt professionella, de ger dig en bra service.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Pedro Rodriguez, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid redo att hjälpa dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 3. siu svar

  först är det mrs yosmery anderson som kontaktar folk, sedan heter jag alessandro rottman som är den som ringer och efterlyser insättningen, de är bedragare, det ska publiceras i ett medium där alla ser vilken typ av människor som är och inga fler faller.Jag förlorade mina pengar och hittills ringer de för att irritera mig på att jag måste göra en förmodad insättning så att pengar kommer in i mitt land, och varje dag stiger beloppet.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej siu, mäklaren de ringer Peyton Holdings är en bluff, massor av investerare har skrivit till oss och kritiserat Peyton Holdings för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 4. sonia svar

  Sanningen är att jag hade en bra upplevelse, och uppmärksamheten är mycket bra

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sonya, tack för informationen. Om du har ytterligare information om denna mäklare får du gärna dela den.

   Hälsningar.

 5. MARCELO G. svar

  DESSA PEYTON HOLDINS-KRIMINELLA RÅNADE MIG OCH MÅNGA ANDRA OCH VAR FÖRSIKTIG MED ATT DE ÄR KÄNDA BEDRAGARE.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej MARCELO, den här mäklaren ringde Peyton Holdings är en bluff, många investerare har fördömt Peyton Holdings för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 6. Jefferson Landino svar

  Jaime Roberto Caballeros, min finansiella rådgivare, är en stor bedragare. Han visade mig mina intäkter på MT4 eller även känd som (Meta Trader4) och Peyton Holdings är en stor bluff. De säger att de kommer att ringa dig från (BANCO AMERICA) som inte finns heller för att be dig om mer pengar och att för att sätta in dig använder de också Sype-appen, som också är ren, du ser aldrig deras ansikten, de har inga riktiga bilder. Jag lämnar allt i Guds händer, han kommer att få alla ondsinnade och perversa fuskare att få sin lön, tack så mycket och Gud välsigne dig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jefferson, den här mäklaren ringde Peyton Holdings är en bluff, många investerare har fördömt Peyton Holdings för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 7. Yeferson Longa svar

  Detta företag är en stor bluff, låt dig inte luras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *