✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Petron Pay granskning

Yttranden och information om Petron Pay-mäklaren

 

¿Är Petron Pay-mäklaren (aka petronpay.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ Petron Pay-mäklaren är en mäklare av: Petroleum.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

✔️ Petron Pay är baserat på: de hävdar att de är belägna i Schweiz, men i verkligheten är det inte registrerat där, denna information är falsk.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, Petron Pay-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, Petron Pay är en oreglerad mäklare.

Petron Pay webbplats
Petron Pay webbplats

 

Vi kommer att fortsätta ta reda på om Petron Pay erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka funktioner de har. I det här fallet finner vi att det erbjuder 7 olika paket:

🔹 Paket 1: Fat $ 25, vidhäftning $ 5, binärt 5 poäng, 0.2% till 2.5% per dag.

🔹 Paket 2: Fat $ 50, vidhäftning $ 5, binärt 10 poäng, 0.2% till 2.5% per dag.

🔹 Paket 3: Fat $ 99, vidhäftning $ 10, binärt 20 poäng, 0.2% till 2.5% per dag.

🔹 Paket 4: Fat $ 249, vidhäftning $ 15, binärt 50 poäng, 0.2% till 2.5% per dag.

🔹 Paket 5: Fat $ 499, vidhäftning $ 15, binärt 100 poäng, 0.2% till 2.5% per dag.

🔹 Paket 6: Fat $ 999, vidhäftning $ 30, binärt 200 poäng, 0.2% till 2.5% per dag.

🔹 Paket 7: Fat $ 1.999, vidhäftning $ 30, binärt 400 poäng, 0.2% till 2.5% per dag.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Petron Pay erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ Petron Pay-funktioner ✳️

 

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte.

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: petronpay.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

⭐ Petron Pay Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Den har alla egenskaper hos en bedräglig mäklare, döljer information, har ingen post och inte reglerad av någon myndighet vet vi inte var det verkligen står, och när vi letar efter information och andra recensioner om Petron Pay hittade vi ett stort antal negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Petron betala? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Petron Pay - petronpay.com»

 1. Lurad svar

  God eftermiddag, de låter mig inte ta ut mitt kapital, kan du hjälpa mig?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lurad, den här mäklaren ringde Petron Pay är en SCAMhar många investerare fördömt Petron Pay för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *