✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Perfekt Money recension

⭐ Åsikter och information om Perfect Money-mäklaren ⭐

¿Är Perfect Money-mäklaren (även känd som perfectmoney.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Perfect Money pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är perfekta pengar? Perfekt Pengar är en betalningsbehandlare.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: SR & I.

✔️ Var är den baserad? Perfect Money är baserat i: Hong Kong.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Perfect Money-mäklaren som inte nämns är reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Perfect Money -webbplats
Perfect Money -webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Perfect Money erbjuder. När det gäller Perfect Money hittade vi ingen information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: en komplett guide om hur plattformen fungerar med diagram och ett avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än så här.

 

✳️ Perfekta pengarfunktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: kontakt från webbplatsen

🔸 webbplats: perfectmoney.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Perfekt Money Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi är misstänksamma om dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om perfekta pengar vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Perfect Money säkert? Hur pålitlig är Perfect Money? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Perfect Money.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av perfekta pengar? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (298 röster)

2 kommentarer om «Perfect Money – perfectmoney.com»

 1. James svar

  Jag försöker kontakta dem men jag får inget svar, jag vet inte vad jag ska göra längre. Om någon vet så skulle jag be om hjälp. Tack så mycket.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej James, den här mäklaren heter Perfekta pengar är en BLUFFÄR, har många investerare fördömt Perfect Money för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *