✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Orient Investments yttrande

Åsikter och information om mäklaren Orient Investments

 

¿Det är mäklaren Orient Investments (aka orientinvestmentpty.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Orient Investments-mäklaren är en mäklare av: Fondförvaltning.

Mäklaren nämner vara en del av: Orient Investment Pty Ltd.

Orient Investments är baserat i: Australien, men kan vara falskt eftersom vi inte ser att det regleras i det landet.

Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Orient Investments nämner inte absolut något om att vara reglerad, Orient Investments är en oreglerad mäklare.

Webbplatsen Orient Investments
Webbplatsen Orient Investments

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Orient Investments erbjuder. När det gäller Orient Investments noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Standardplan, Advanced Plan och Premium Plan.

Standardplan- Minsta insättning på 200 USD, 4% daglig vinst i 5 dagar, omedelbara uttag, 10% remiss, inga dolda kostnader.

Avancerad plan- Minsta insättning på 5.000 USD, 5% daglig vinst i 7 dagar, omedelbara uttag, 10% remiss, inga dolda kostnader.

Premiumplan- Minsta insättning på 10.000 USD, 6% daglig vinst i 10 dagar, omedelbara uttag, 10% remiss, inga dolda kostnader.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: de nämner det inte, de använder förmodligen sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Orient Investments erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Orient Investments-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: orientinvestmentpty.com

Klargörande: Investeringsföretaget Orient Investments arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Orient Investments värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, de ljuger om deras plats och vi vet inte var Orient Investments faktiskt fungerar, när vi letade efter information och andra recensioner om Orient Investments hittade vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Orient Investments? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Orient Investments – orientinvestmentpty.com»

 1. Jordi svar

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jordi, Orient Investments är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *