✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

OptionRally granskning

Åsikter och information om OptionRally-mäklare

 

¿Det är den riktigt pålitliga OptionRally-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

OptionRally-mäklare är en mäklare för binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av Optionrally Financial services limited.

OptionRally är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, OptionRally nämner att det regleras av CySEC (Cyperns tillsynsorgan).

OptionRally webbplats
OptionRally webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som OptionRally erbjuder. När det gäller OptionRally noterar vi att det inte har information om de olika kontotyperna det erbjuder på sin webbplats.
 

kräva pengar med minåterbetalning

 
Plattformarna som används för att handla är: OptionRallys egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera olika resurser och hjälp som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: avsnitt med vanliga frågor och förklaringar, en liten ordlista, en e-bok och inte mycket mer än detta.

  

OptionRally-mäklares funktioner

 

Tabell Plugins

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 357-25878532

e-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: www.optionrally.eu

Klargörande: OptionRally-mäklare arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 


 

OptionRally värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vi tror att det är en pålitlig mäklare. Varför? Även om dess rykte fortfarande är oklart är det en reglerad mäklare.  

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av OptionRally? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «OptionRally»

 1. Santiago svar

  En vän investerade, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Santiago, OptionRally är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *