✔️ Information granskad och uppdaterad i mars 2024 av Eduardo López

OneCoin-åsikt

Åsikter och information om OneCoin

 

¿Är OneCoin riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att det är en mäklare utan en webbplats på spanska, men vi beslutade också att genomföra granskningen på grund av olika e-postmeddelanden och kommentarer.

Först och främst, vad är OneCoin? Vi måste betona att vi vanligtvis skriver om mäklare, i det här fallet har vi beslutat att skriva om OneCoin, som inte är en mäklare, på grund av olika kommentarer och e-postmeddelanden från berörda parter.

OneCoin är en kryptovaluta, precis som Bitcoin är. Så i grund och botten på OneCoins webbplats kan man investera i denna kryptovaluta eller kryptovaluta. Det säljer också utbildningsmaterial som i teorin kommer med tokens för att bryta OneCoins. Om du inte förstår dessa begrepp bör du inte investera i detta.

Ett annat intressant faktum är att de lockar människor genom OneLife, kan du läsa här OneLife-översynen.

OneCoin hanteras och är en del av OneCoin Ltd.  och OneLife Network Ltd.och nämner att ha bas i staden Sofia, Bulgarien.

Om vi ​​pratar om reglering har OneCoin inga regler.

OneCoins webbplats
OneCoins webbplats

 
 

kräva pengar med minåterbetalning

 
Plattformarna som används för att arbeta är: - .

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälpen som OneCoin tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av olika grundläggande begrepp om vad en kryptovaluta är, hur de fungerar och hur man investerar i dem.

 

OneLife

One Life-webbplats
One Life-webbplats

Enligt olika kommentarer från OneCoin-kunder hänvisar OneLife kunder till OneCoin. Du kan läsa här OneLife-recension.]

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: - (medföljer ej)

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.onecoin.eu/en/

Klargörande: OneCoin fungerar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 


 

OneCoin-värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är negativ, eftersom vi har hittat mestadels negativa kommentarer om OneCoin (vissa nämner att det är en pyramidskräp) och det är inte reglerat

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av OneCoin? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «OneCoin»

 1. Märta Palo svar

  Hej,

  Jag investerade genom en vän som övertygade mig (jag gjorde det genom att inte lyssna på honom längre). De lovade villkor för återhämtningen med fördelarna med ett mynt. Jag har ingen aning om kryptos men efter 2 år försenade de investeringen och fram till idag .... Inget ännu. De hade också en anledning att konvertera vissa valutor till aktier som de svor skulle bli offentliga ... aktier som sedan försvinner från din enmyntportfölj. En sida för mynten, en annan för aktierna, en annan för jag vet inte vad mer ... hur som helst ... pyramidformat där de finns och berikar en sådan (B) grundare Ruja.

  Bra bluff ... stackars okunniga människor vi investerade i deras dag ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marta, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med OneCoin-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *