✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

Onda Trade opinion

Åsikter och information om OndaTrade-mäklaren

¿Det är den riktigt pålitliga OndaTrade-mäklaren? I det här avsnittet kommer vi att analysera mäklaren, dess egenskaper och särskilt åsikterna från kunder och handlare som har arbetat med detta företag.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg.

Mäklaren Onda Trade började arbeta som sådan 2009. Företaget är lokaliserat och har sitt huvudkontor på Cypern y regleras av det behöriga tillsynsorganet i detta land, CySEC.

Onda Trade webbplats
OndaTrades webbplats

Nu ska vi analysera OndaTrade kontotyper. Mäklaren tillhandahåller 3 olika typer konto. Den första kontotypen är Onda Classic-kontot, några av dess egenskaper är: minsta insättning på $ 100, minsta spread är cirka 0.1, provision per handlad lot på $ 10, utförande av ECN / STP-typen, kontoansvarig, nej Den har en signaltjänst eller personlig utbildning. Det följs av kontotypen Onda ECN Pro (som namnet antyder är det en typ av ECN-konto), några av dess egenskaper är: minsta insättning på $ 500, minsta spread är cirka 0.1, provision per handlad lot på $ 7,5 körning av ECN / STP-typen, kontoansvarig, har ingen signaltjänst och har personlig utbildning för näringsidkaren från $ 5000. Den tredje och sista kontotypen är Institutional Wave-kontot, några av dess egenskaper är: minsta insättning på 45.000 0.1 $, minsta spread är cirka 3, provision per handlad $ XNUMX STP-typkörning, seniorkontoansvarig, i detta Om du har en signaltjänst och har personlig utbildning för näringsidkaren.

Plattformar erbjuds av OndaTrade för att handla följande: MetaTrader4 .
kräva pengar med minåterbetalning

Nu ska vi analysera mäklarens webbplats på jakt efter resurser och verktyg för handlare. De har förklaringar av några grundläggande begrepp om driften av MT4-plattformen och i allmänhet handelskoncept. De har också den klassiska ekonomiska kalendern, en e-bok som du bara har tillgång till de första sidorna till, och du måste registrera dig hos Onda Trade för att få tillgång till den fullständiga elektroniska boken, de har också en ordlista för investeringar och valutor, även om detta Det är på engelska. De har också ett "träningscenter", och även om videorna ser intressanta ut, är de helt på engelska.

 

Funktioner hos OndaTrade-mäklaren

WordPress tabeller plugin

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

Ytterligare information om företaget

Telefonnummer: + 34- (900) -670018 (Spanien), + 44- (800) -0465817 (Storbritannien)

E-post: ej tillgänglig

webbplats: ondatrade.com

Klargörande: OndaTrade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika.

* Bonusar eller kampanjer: inte för tillfället.

OndaTrade värdering

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, är vår åsikt att det är en pålitlig mäklare. 

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av OndaTrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

En kommentar till "OndaTrade"

 1. Berörda Onda Markets svar

  God eftermiddag,

  För de av er som tvivlar på att börja investera med dem, gör det INTE.
  Till de av er som har investerat något, ge dem INTE en enda euro till.
  De har också lurat mig, jag berättar min erfarenhet: de kontaktade mig för några månader sedan via telefon utan att förklara så bra hur de hade uppnått det (en viss Daniel). Jag gjorde en första insättning och efter veckor med god avkastning (alltid genom en extern handlare, en viss Luis) gjorde jag fler insättningar på flera tusen euro och de goda resultaten fortsatte tills jag begär att ta ut en del av medlen. Där berättar de för mig att mitt konto hade en bonus förknippad med det som jag måste "släppa" genom att göra ett orimligt minimum av operationer (och att reklamen aldrig förklarade för mig). Min externa handlare erbjuder mig att öka risken för operationen för att släppa den tidigare och jag säger uttryckligen till honom att jag INTE vill att de ska göra galna saker och efter två veckor gör de en valutahantering där de förlorar alla mina pengar på en gång, på en dag. Som det är. När jag läste lite om det valutaparet i artiklar och specialforum dagarna före operationen inser jag att alla indikatorer och experter pekade i motsatt riktning mot den operation som min externa handlare hade gjort: det rekommenderades att ”sälja När min handlare köpte som fan. När jag ber näringsidkaren att förklara varför de hade gjort den här operationen säger han att han inte kan berätta för mig och att det är "konfidentiell" information.
  Min intuition är att dessa människor aldrig får investera dina pengar, de tänker ta det från dig från minut ett, så snart de ser att du inte längre kommer att gå in eller så snart du begär uttag förlorar de det med en eller två mycket riskabla operationer.

  Om du har haft en liknande upplevelse, skicka ett mejl med dina uppgifter till:
  [e-postskyddad]

  En grupp av de drabbade organiserar oss för att vidta rättsliga åtgärder mot Onda Markets för att försöka få tillbaka pengarna och för att rättvisa ska stoppa fötterna och om det inte är möjligt åtminstone fortsätter de inte att göra det genom att publicera vår erfarenhet med dem i alla möjliga medier .

  Hälsningar och uppmuntran till alla berörda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *