✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR OEX PÅlitligt? Åsikter

I den här artikeln ska jag ta en djupgående titt på OEX. Är OEX, kryptovalutabörsen med webbplatsen oexgeek.vip, ett riktigt tillförlitligt alternativ? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att analysera allt om OEX i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att OEX är ett OSÄKERT OCH OPÅlitligt företag. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG MED SÅNA FÖRETAG!


ℹ️ BYTA DATA:

Här är det två aspekter som jag vill lyfta fram: (1) den första är regleringen och (2) den andra är platsen för företaget. Dessa två uppgifter är avgörande för att utvärdera ett företags allvar och tillförlitlighet.

Är företaget oreglerat eller reglerat av ett opålitligt land? Är företaget beläget på en icke-seriös plats eller nämner det inte sin plats? Detta är frågor som varje investerare bör ställa sig om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidaoexgeek.vip
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypkryptovaluta utbyte
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: December 3 2023 (nyligen)

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget erbjuder inget kontakttelefonnummer. Bristen på alternativ att kommunicera skapar misstro mot mig. Det är inte en vanlig sak.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

OEX erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

OEX hemsida

 • Angående webbplatsens ålder registrerades domänen ”oexgeek.vip” den 3 december 2023. Det betyder att det är en ny webbplats utan mycket historia. 🚩
 • Äganderätten till webbplatsen är inte specificerad, vilket tyder på bristande transparens i viktig information. 🚩
 • Som jag berättat tidigare så nämner inte företaget att vara föremål för någon reglering, vilket får mig att misstänka att det inte är reglerat. 🚩

⭐ OEX OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Enligt den lämnade informationen hävdar företaget att det är beläget i Storbritannien, men jag har reservationer mot sanningshalten i detta påstående. Extrem försiktighet rekommenderas.

2) Det nämns inget om någon reglering från företaget eller detaljer om dess tillsynsstatus. Därför verkar det vara ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “oexgeek.vip” registrerades den 3 december 2023. Den är väldigt ny.

4) Företagets rykte på internet är ganska dåligt, med flera kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har pekats ut av finansiella tillsynsmyndigheter som FCA, den brittiska finansmyndigheten. Detta understryker att det är ett högriskföretag. försiktighet rekommenderas.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Ur mitt perspektiv kan jag inte rekommendera ett sådant företag.”


💬 VAD SKULLE DU REFLERA OM ETT FÖRETAG SOM OEX?

OEX är en nykomling till marknaden kryptovalutabörser, med sin domän "oexgeek.vip” registrerad på December 3 2023, vilket indikerar dess kort karriär. Men den brist på öppenhet refererar till webbplats egendom och avsaknad av omnämnanden om reglering är anledning till oro. Dessa avgörande element för trovärdighet och säkerhet av plattformen genererar betydande tvivel bland potentiella användare och investerare.

Trots att man påstår sig vara belägen i Förenade kungariketi sanningshalten av detta uttalande är tveksamt, vilket accentuerar behovet av extrem försiktighet när man överväger eventuell ekonomisk interaktion med OEX. Den negativt rykte que OEX har samlats in Internet, Med många kundklagomål om problem rörelse och tjänster Inaktiverad, förstärka dessa oro. Den löften om hög avkastning investering utan en fast bas för att stödja dem bidrar de också till osäkerhet om integritet av plattformen.

Dessutom UK Financial Authority (FCA) har utfärdat varningarOEX, klassificerar det som en högriskenhet. Detta officiell utvärdering understryker möjliga faror i samband med drift på denna plattform. Kort sagt, på grund av dessa grundläggande bekymmertransparens, reglering, rykte y prestationslöftenas lönsamhet, de som är intresserade av kryptovaluta utforska fler alternativ säkra y reglerad att skydda din aktiv och minimera finansiella risker.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt OEX.


✔️ BEGÄR PENGAR TILLBAKA FRÅN OEX:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING OM OEX:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Hur definieras OEX?

OEX är en börs specialiserad på kryptovalutor, som underlättar handel och hantering av digitala tillgångar genom sin plattform.

Är OEX pålitlig eller misstänkt?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är OEX pålitlig?

OEX är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Vilka steg ska jag vidta för att få tillbaka pengar från OEX?

Om du har blivit lurad eller förlorat pengar föreslår jag att du utforskar återställningsalternativ. kapitalåtervinning.

Vilken mäklare rekommenderas att göra investeringar?

Om du är intresserad av att hitta ett säkert och pålitligt företag rekommenderar jag att du granskar ranking av de bästa mäklarna och kolla även månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (316 röster)

2 kommentarer om «ÄR OEX PÅlitligt? Åsikter»

 1. Helena svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Helena, OEX är en BUFFARE, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *