✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Novartisinvest yttrande

⭐ Åsikter och information om mäklaren Novartisinvest ⭐

¿Är mäklaren Novartisinvest (aka novainvests.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är Novartisinvest pålitligt? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Novartisinvest? Novartisinvest är en Investeringstjänst för kryptovaluta.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? Novartisinvest bygger på: det nämns att det är baserat i Schweiz, men det finns ingen information för att bekräfta detta, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Novartisinvest nämner inget om att vara reglerad mäklare eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Novartisinvest webbplats
Novartisinvest webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Novartisinvest erbjuder. När det gäller Novartisinvest noterar vi att den har tre olika typer av planer: Premium Plan, Gold Plan och Platinum Plan.

🔹 Premium -plan- $ 100 minsta initiala insättning, 2.5% dagslön i 6 dagar, 10% remissbonus.

🔹 Guldplan- $ 50.000 minsta initiala insättning, 3% dagslön i 6 dagar, 10% remissbonus.

🔹 Platinplan- $ 100.000 minsta initiala insättning, 4% dagslön i 6 dagar, 10% remissbonus.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, FAQ-avsnittet, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Novartisinvest -funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: kontakt från webbplatsen

🔸 webbplats: novainvests.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Novartisinvest värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om novartisinvest vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Novartisinvest säkert? Hur pålitlig är Novartisinvest? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Novartisinvest.

Update Uppdatering i juli 2021: FINMA, schweizisk finansiell tillsynsmyndighet, har rapporterat Novartisinvest på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FINMA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av novartisinvest? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (141 röster)

2 kommentarer om «Novartisinvest - novainvests.com»

 1. JAZ svar

  FINMA HAR RAPPORTERAT DIG FÖR ATT SCAMMA MASSOR AV Människor, VAR FÖRSIKTIG.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JAZ, denna mäklare ringde Novartisinvest är en SCAM, FINMA (Swiss Financial Regulator) har fördömt Novartisinvest för bedrägliga aktiviteter (se FINMA-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *