✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Neoinvesterares åsikt

⭐ Åsikter och information om Neoinversores-kursen ⭐

¿Är Neoinversores-kursen (även känd som neoinversores.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Neoinversores pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Neoinversores? Neoinversores är en ekonomisk utbildning.

✔️ Kursen nämner vara en del av: Growing Up Business SL.

✔️ Var är den baserad? Neoinversores är baserat i: Andorra.

✔️ Är det en reglerad kurs? Om vi ​​pratar om reglering, Neoinversores-kursen nämner att regleras av CySEC.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Neoinversores webbplats
Neoinversores webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Neoinversores erbjuder. När det gäller Neoinversores hittade vi ingen information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Neoinversores funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: neoinversores.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Värdering av Neoinversores ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en kurs som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är ett oregistrerat företag, det visar ingen typ av juridisk information på sin webbplats, dessa onlinekurser ägs vanligtvis av bedrägliga mäklare och de använder dem för att locka kunder, och vad vi har kunnat se verkar detta vara ett av de fallen

☑️ Är Neoinversores säkert? Hur pålitlig är Neoinversores? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Neoinversores.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Neoinvestors? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (479 röster)

2 kommentarer om «Neoinversores - neoinversores.com»

 1. Marcelo svar

  De levererar inte vad de lovar, de är en bluff så klart som inte fungerar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcelo, den här mäklaren/skolan ringde Neoinversores är en bluff, många investerare har fördömt Neoinversores för bedrägliga aktiviteter, de brukar instruera dig att investera i en piratmäklare och det är inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAT företag.

   Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *