✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Nano-Markets åsikt

⭐ Åsikter och information om Nano-Markets-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren Nano-Markets (alias nano-markets.co) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Nano-Markets pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är nanomarknader? Nano-Markets är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Nano-Markets (icke-existerande).

✔️ Var är den baserad? Nano-Markets bygger på: den nämner att vara baserad i Storbritannien, men det finns ingen information som bekräftar detta, så vi tror att det är en falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Nano-Markets nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Nano-Markets webbplats
Nano-Markets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Nano-Markets erbjuder. När det gäller Nano-Markets noterar vi att det har 4 olika typer av konton: Grönt konto, Silverkonto, Guldkonto och VIP-konto.

🔹 Grönt konto- Minsta initiala insättning på £10.000 3, ICO-åtkomst, säker plånbok, anpassad handel, omfattande handelsverktyg, dagliga kryptosignaler, garanterad avkastning - XNUMX%.

🔹 Silverkonto- Minsta initiala insättning på 50.000 5 £, ICO-åtkomst, säker plånbok, anpassad handel, omfattande handelsverktyg, dagliga kryptosignaler, garanterad avkastning - XNUMX %, försäkringsåtervinning, sakkunnig personlig mäklare.

🔹 Guldkonto- Minsta initiala insättning på 100.000 6 £, ICO-åtkomst, säker plånbok, anpassad handel, omfattande handelsverktyg, dagliga kryptosignaler, garanterad avkastning - XNUMX %, försäkringsåtervinning, sakkunnig personlig mäklare.

🔹 VIP-konto- Minsta initiala insättning på 250.000 7 £, ICO-åtkomst, säker plånbok, anpassad handel, omfattande handelsverktyg, dagliga kryptosignaler, garanterad avkastning - XNUMX %, försäkringsåtervinning, sakkunnig personlig mäklare.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin hemsida: live-diagram, valutaomvandlare, information om de produkter och tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

 

✳️ Nano-marknadsfunktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: 44.208.068.3935

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: nano-markets.co

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Nanomarknadsvärdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Nano-marknader vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Nano-Markets säker? Hur pålitlig är Nano-Markets? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Nano-Markets.

❗ Uppdatering juli 2021: FINMA, finansiell tillsynsmyndighet, har rapporterat Nano-Markets på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FINMA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Nano-marknader? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (183 röster)

2 kommentarer om «Nano-marknader - nano-markets.co»

 1. Teresa svar

  FINMA har varnat för dem, vet att om du investerar med dem kommer du att bli lurad.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Teresa, denna mäklare som heter Swiss Bank One är en SCAM, FINMA (Swiss Financial Regulator) har fördömt Swiss Bank One för bedrägliga aktiviteter (Se FINMA -länk) det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare.

   Det är en SCAM och ger inte tillbaka pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *