✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Moontrade FX-åsikt

Yttranden och information om Moontrade FX-mäklare

 

¿Det är mäklaren Moontrade FX (aka moontradefx.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Moontrade FX-mäklare är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Moontrade FX bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Moontrade FX-mäklare nämner ingenting om att vara reglerad, Moontrade FX är en oreglerad mäklare.

Moontrade FX-webbplats
Moontrade FX-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Moontrade FX erbjuder. När det gäller Moontrade FX ser vi att det erbjuder 5 olika typer av planer: Pojkvänplan, Nybörjarplan, Kompetent Plan, Platinaplan och Supreme Plan.

Brudgummen plan: 3.0% avkastning på 24 timmar.

Nybörjarplan: 5.0% avkastning i 3 dagar.

Kompetent plan: 2.0% avkastning dagligen i 10 dagar.

Platina Plan: 5.0% avkastning dagligen i 30 dagar.

Högsta plan: 8% avkastning dagligen i 30 dagar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: det nämns inte, vi tror att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Moontrade FX erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Moontrade FX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen (avsnittet "support")

webbplats: moontradefx.com

Klargörande: Investeringsföretaget Moontrade FX arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Moontrade FX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad, när vi letade efter information och andra recensioner om Moontrade FX hittade vi många negativa recensioner.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Moontrade FX på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av MoontradeFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Moontrade FX – moontradefx.com»

 1. Finn svar

  Den här mäklaren ser ut som en bluff. Jag väntar fortfarande på att få betalt, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Finn, Moontrade FX är en BUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte returnerar pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *